Τρίποντο με ανατροπή για τους «βυσσινί»
Μεγάλη νίκη για τον Αστέρα Αμαλιάδας κόντρα στον Πανθουριακό με σκορ 3-1, αποτέλεσμα που φέρνει τους «βυσσινί» στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Οι «βυσσινί» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ζευγάρωσαν τις νίκες τους και αισιοδοξούν για τη συνέχεια της Γ’ Εθνικής. Ο Πανθουριακός άνοιξε το σκορ με τον Γεωργέα 0-1, με τον Αστέρα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 14’ με πέναλτι του Ρούνη. Ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει και στο 25’ είχε δοκάρι με τον Διονυσόπουλο, με τους «βυσσινί» να παίρνουν προβάδισμα στο 37’ χάρις σε τέρμα του Π. Τσίγκρηλα. Το τρίτο τέρμα για τον Αστέρα σημείωσε ο Στανής με κεφαλιά στο 80’ μέσα σε αποθέωση για τον Αστέρα Αμαλιάδας που βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών.
Αστέρας: Αντωνόπουλος, Διονυσόπουλος, Νικολακόπουλος, Ρίλντι, Δ. Τσίγκρηλας (49΄ λ.τρ. Στανής), Τσιρίκος, Ρούνης, Πυρρής, Λούντζης (46΄ Στεργιόπουλος), Λαθύρης (67΄ Μουτσάι), Π. Τσίγκρηλας (83΄ Σιλβάνο).
Πανθουριακός: Τόσκα, Γιαννακόπουλος, Σαμέλης, Δρούγας, Νικολόπουλος, Broceta, Ίλιτς, Γεωργουλέας, Γεωργέας (59΄ Παπανικολόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Δημητρίου (73΄ Αριστομενόπουλος).
Γ’ Εθνική
4η αγωνιστική
Αποτελέσματα
ΑΟ Μιλτιάδης – Πανθυρεατικός 3-1
Αστέρας Αμαλιάδας – Πανθουριακός 3-1
Ερμής Κιβερίου – Πέλοπας Κιάτου 0-4
Ηρακλής Ξυλοκάστρου – Αστέρας Βλαχιώτη 3-1
ΠΑΣ Κόρινθος – Παναργειακός 1-1
ΑΟ Λουτρακίου – Τέλος Άγρας 1-0
Η βαθμολογία
Σε τέσσερις αγωνιστικές
Ηρακλής Ξυλ 10
Μιλτιάδης 9
Πέλοπας 9
Αστέρας Αμ. 7
Λουτράκι 7
Πανθουριακός 5
Κόρινθος 5
Ερμής Κιβ. 4
Παναργειακός 4
Αστέρας Βλαχ 2
Τέλος Άγρας 1
Πανθυρεατικός 1
Η επόμενη
Πανθυρεατικός – Πανθουριακός
Πέλοπας Κιάτου – Μιλτιάδης
Αστέρας Βλαχιώτη – Αστέρας Αμαλιάδας
Παναργειακός – Ερμής Κιβερίου
ΑΟ Λουτρακίου – Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Τέλος Άγρας – ΠΑΣ Κόρινθος

