Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΙσόβια σε γονείς-τέρατα που μισούσαν την 3χρονη κορούλα τους και τη βασάνιζαν...

Ισόβια σε γονείς-τέρατα που μισούσαν την 3χρονη κορούλα τους και τη βασάνιζαν για μέρες πριν πεθάνει

Αντάλλαζαν μεταξύ τους μηνύματα βρίζοντας το κοριτσάκι και περιγράφοντας την κακοποίηση στην οποία το υπέβαλαν

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ένα ζευγάρι Γερμανών για την άγρια κακοποίηση στην οποία υπέβαλαν την 3χρονη κορούλα τους, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το κοριτσάκι να πνιγεί από τον εμετό του και να πεθάνει αβοήθητο.

Ο Sascha και η Maja Wensing, και οι δύο 40 ετών, συνελήφθησαν αφού το άψυχο κορμάκι της κόρης τους Lea εντοπίστηκε στο κανάλι Rhine–Herne, το οποίο βρίσκεται κοντά στο διαμέρισμά τους στο Dinslaken.

Ο μαρτυρικός θάνατος του κοριτσιού συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο, όταν οι γονείς της Lea αποφάσισαν να την κλειδώσουν στο υπόγειο της πολυκατοικίας τους και να την υποβάλλουν σε βασανιστήρια τα οποία κράτησαν συνολικά έξι μέρες.

Τα σοκαριστικά μηνύματα μεταξύ του ζευγαριού που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης έδειξαν πώς οι Wensing μισούσαν την κόρη τους και συνωμότησαν για να τη σκοτώσουν.

«Αυτή η ηλίθια σκ@@α μας τρώει όλον τον χρόνο. Με τσαντίζει, κατέστρεψε τα πάντα. Δεν την αντέχω άλλο», έγραφε σε ένα από τα μηνύματά της η Maja.

«Την έδεσα πάλι με ταινία στα πόδια της και δεν μπορεί να κουνηθεί. Είναι πολύ μαλ@@@μένο», απαντά ο πατέρας του κοριτσιού.

Η εξοργιστική συνομιλία μεταξύ των δύο συνεχίζεται με μια αναλυτική περιγραφή τους πώς έκλεισαν το στόμα της μικρούλας με ταινία, γνωρίζοντας ότι αυτό θα προκαλούσε πιθανότατα τον αργό και επώδυνο θάνατό της, αφού είχε αρχίσει να πνίγεται από τον ίδιο της τον εμετό.

«Κόλλησέ της το στόμα και βγες έξω», γράφει σε μήνυμά της η μητέρα. «’Έχουμε συμπτώματα ασφυξίας… Ανυπομονώ να έρθει το αύριο», απαντά ο Sascha.

Μετά την παρουσίαση των σοκαριστικών μηνυμάτων στο δικαστήριο, η εισαγγελέας Jill McCuller είπε στο δικαστήριο: «Οι κατηγορούμενοι μισούσαν την κόρη τους και της συμπεριφέρονταν απάνθρωπα. Το θύμα βίωσε θανάσιμο τρόμο αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας της. Ο θάνατός της ήταν εξαιρετικά τραυματικός – βρέθηκε με εμετό σε κάθε κυψελίδα των πνευμόνων της».

Αφού η μικρή Lea άφησε την τελευταία της πνοή, ο πατέρας της πέταξε το πτώμα της στο κανάλι. Στη συνέχεια πήγε ο ίδιος στην αστυνομία, αλλά ισχυρίστηκε ότι θάνατος του κοριτσιού ήταν ατύχημα, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του Oberhausen έστειλαν μια ομάδα κατάδυσης για να ανασύρει το πτώμα της Lea. Η νεκροψία που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια εντόπισε σαφή σημάδια βασανισμού και κακοποίησης – καθώς και τον εμετό που έφραζε τους πνεύμονές της.

Κατά την ανακοίνωση της ποινής των δύο τεράτων στο περιφερειακό δικαστήριο του Duisburg, ο δικαστής τόνισε ότι, εξαιτίας της ειδεχθούς φύσης του εγκλήματος, δεν θα μπορούσε παρά να τους επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή. Σύμφωνα με την Daily Mail οι δράστες θα περάσουν τουλάχιστον 25 χρόνια πίσω από τα κάγκελα.

Με πληροφορίες από Daily Mail

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ