Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΈνας ακόμα νέος άνθρωπος, η βοηθός Φαρμακοποιού Έλλη Μπεράτι στη μεγάλη Συμμαχία...

Ένας ακόμα νέος άνθρωπος, η βοηθός Φαρμακοποιού Έλλη Μπεράτι στη μεγάλη Συμμαχία του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου

«Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο»

Ένα ακόμα νέο πρόσωπο έρχεται για να δώσει φρεσκάδα στη μεγάλη «Συμμαχία Νίκης» που ανοίγεται καθημερινά στην πόλη  της Αμαλιάδας, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ήλιδας.

Η βοηθός φαρμακοποιού Έλλη Μπεράτι, ένας νέος άνθρωπος που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αμαλιάδα, αποφάσισε να συμβάλλει στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο, μέσω της δημοτικής μας παράταξης και του επικεφαλής Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Οπως τόνισε η κα Μπεράτι, σε δήλωσή της: «Θέλω να δω την πόλη μου και το Δήμο Ήλιδας να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα. Προσδοκώ να ξεφύγει από τη στασιμότητα του χθες και να περάσει στην προοπτική του αύριο. Αυτό μπορεί να συμβεί με ανθρώπους που γνωρίζουν και μπορούν, αλλά και με όλους αυτούς που αποδέχονται την ορμή και το όραμα της Νιότης. Η συνάντησή μου με τον κύριο Χριστοδουλόπουλο, με έπεισε ότι θέλει και μπορεί να αλλάξει την πορεία του τόπου μας, προς όφελος των δημοτών και του μέλλοντός μας». 

Από την πλευρά  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος καλωσόρισε στο συνδυασμό τη νέα υποψήφια, επισημαίνοντας τα εξής: «Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες, νέες προοπτικές για τον τόπο μας. Έχοντας στο πλευρό μας άτομα από όλες τις ηλικίες, αλλά κυρίως του νέους, είναι δεδομένο ότι μπορούν αν συμβάλλουν στο να ανοιχτούν νέοι ορίζοντες για εμάς και τα παιδιά μας. Η στασιμότητα του δήμου μας την τελευταία τετραετία δεν ευνόησε κανέναν. Αντιθέτως μας πήγε πολλά βήματα πίσω. Αυτό είναι και ο λόγος που θα πρέπει η Συμμαχία να αλλάξει την κατεύθυνση του Δήμου, προς όφελος του συνόλου των δημοτών.  Με καθαρή ματιά προς το μέλλον και νέους ανθρώπους στο πλευρό μας, ζητάμε την στήριξη των δημοτών μας, για να δομήσουμε από κοινού αυτό το αύριο». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ