Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΟ Αντώνης Σκουρλής συντάσσεται με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο για την βελτίωση της...

Ο Αντώνης Σκουρλής συντάσσεται με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

 «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο»

Ο Αντώνης Σκουρλής, Δημοτικός Υπάλληλος και Υπεύθυνος Καθαριότητας, θα βρίσκεται ως υποψήφιος σύμβουλος στο πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και της μεγάλη Συμμαχίας που διευρύνεται μέρα με την ημέρα στην πόλη. Πρόκειται για έναν  άνθρωπο που δίνει καθημερινά τη μάχη για να κρατήσει το Δήμο μας καθαρό, ο οποίος αποφάσισε να συμπορευτεί με τον συνδυασμό «Νίκης» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Όπως τόνισε ο κ. Αντώνης Σκουρλής, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής: «Διαχρονικά, πρώτο μου μέλημα ήταν η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Η μάχη που πολλές φορές δίνουμε οι εργαζόμενοι κάτω από αντίξοες συνθήκες για την αλλαγή του Δήμου μας προς το καλύτερο, χωράει περαιτέρω βελτίωσης. Πιστεύω ότι σε αυτή την κατεύθυνση -ως ενεργός πολίτης και γνώστης του αντικειμένου- μπορώ να συμβάλλω και για το λόγο αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος καλωσορίζοντας το νέο υποψήφιο στο συνδυασμό του, έθεσε ως βασική του προτεραιότητα την καθαριότητα και την αλλαγή εικόνας του Δήμου. «Γνωρίζω τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και στόχος μας είναι η ενίσχυσή τους» ανέφερε μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας ότι «βήματα προόδου που έγιναν από το 2014 έως το 2019 όπως οι υπόγειοι κάδοι, η ενίσχυση της ανακύκλωσης και η καφέ κάδοι, ουδέποτε χρησιμοποιήθηκαν την τελευταία τετραετία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ