Η Μαρία Μαργέλη ανακοινώνει τη συμπόρευσή της με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο

69

 «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο»

Μητέρα τριών μικρών παιδιών που αγωνιά για το μέλλον του Δήμου Ήλιδας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών της, η Μαρία Μαργέλη στηρίζει τη δημοτική παράταξη «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο» του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Όπως ανέφερε η κυρία Μαργέλη, αμέσως μετά τη συνάντησή της με τον επικεφαλής: «Η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει ο Δήμος μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποτέλεσαν το εφαλτήριο για την ενασχόληση μου στα κοινά. Οι αγωνίες για το αύριο είναι πολλές και τα προβλήματα θέλουν άμεσες λύσεις. Ως μητέρα τριών μικρών παιδιών, βλέπω ότι η πόλη μας χρειάζεται αλλαγή σε όλα τα δεδομένα, προκειμένου να αλλάξει πορεία».

Από την πλευρά του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος επεσήμανε τα εξής: «Η συμμετοχή της Μαρίας Μαργέλη στην παράταξή μας, δίνει το στίγμα του ανθρωποκεντρικού Δήμου που θέλουμε να δομήσουμε. Η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα. Παράλληλα, θα αναπτύξουμε και πάλι υποδομές που δημιουργήσαμε, όπως οι καινούριες παιδικές χαρές του 2019, οι οποίες όχι μόνο δεν πιστοποιήθηκαν από τη σημερινή δημοτική αρχή, αλλά τις άφησαν παρατημένες στην τύχη τους, με αποτέλεσμα να απαξιωθούν και τελικά να καταστραφούν».