Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΝταϊάνα: Νέο ντοκιμαντέρ εξερευνά τη ζωή και την κληρονομιά της 60 χρόνια...

Νταϊάνα: Νέο ντοκιμαντέρ εξερευνά τη ζωή και την κληρονομιά της 60 χρόνια μετά τη γέννησή της

Την 1η Ιουλίου θα έκλεινε τα 60 της χρόνια

Ηστιγμή που το νήμα της ζωής κόπηκε τραγικά για την πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά από το αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997, ακόμη και 24 χρόνια μετά, παραμένει μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της σύγχρονης βασιλικής ιστορίας, ενώ η φήμη της ως μια από τις πιο αγαπημένες και αξέχαστες φιγούρες της βασιλικής οικογένειας υπερισχύει μέχρι και σήμερα. Την Πέμπτη 1η Ιουλίου του 2021 θα γιόρταζε τα 60α της γενέθλια, και με αφορμή αυτήν τη συμβολική ημερομηνία ένα νέο ντοκιμαντέρ εξερευνά την ζωή της πριγκίπισσας του λαού και το ανεξίτηλο σημάδι που άφησε για πάντα πίσω της.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Νέο ντοκιμαντέρ εξερευνά τη ζωή και την κληρονομιά της 60 χρόνια μετά τη γέννησή της

Το νέο αυτό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Diana at 60» σκηνοθετείται από τον Robin Bextor, και σύμφωνα με το tatler.com, η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα παρουσιαστεί σε αυτό βάσει των πληροφοριών από τους φίλους της πριγκίπισσας, τους συνεργάτες, τους βασιλικούς ανταποκριτές, τους ειδικούς στα μέσα ενημέρωσης και εκείνους που άγγιξαν το φιλανθρωπικό της έργο, ενωμένοι σε ένα ντοκιμαντέρ για να θυμίσουν στον κόσμο ποια ήταν η πραγματική Νταϊάνα και το έργο της.

Μεταξύ όσων εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ και η πρώην υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον. Η Νταϊάνα είχε συναντηθεί με την τότε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ το καλοκαίρι του θανάτου της, τον Ιούνιο του 1997, όταν η πριγκίπισσα επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο για φιλανθρωπικό σκοπό. Η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον πήγαν στην κηδεία της μόλις τρεις μήνες αργότερα. Επίσης, στο ντοκιμαντέρ εμφανίζεται και η αστρολόγος της Ντιάνα, Ντέμπι Φρανκ, ένα από τα πιο έμπιστα πρόσωπα του κύκλου της, καθώς και ο χορευτής και χορογράφος Derek Deane OBE του αγγλικού εθνικού μπαλέτου, ο οποίος έγινε φίλος της πριγκίπισσας μέσω της κοινής αγάπης τους για την τέχνη.

Το ντοκιμαντέρ αποτυπώνει την ζωή της κυρίας Νταϊάνα Σπένσερ, της νεαρής γυναίκας που παντρεύτηκε έναν πρίγκιπα, η οποία, ωστόσο, κατάφερε από μόνη της να γίνει μια διεθνώς αγαπημένη πριγκίπισσα. Θα καλύψει, επίσης, το έργο της κατά τη διάρκεια της ζωής της στο προσκήνιο, καθώς και τη δημοτικότητά της τόσο στο βρετανικό κοινό όσο και με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, επανεξετάζοντας την συγκινητική ιστορία για το πώς η πριγκίπισσα του λαού άγγιξε τις καρδιές όλων, δημιούργησε τεράστιο αντίκτυπο και έγινε ένα από τα πιο λατρευτά πρόσωπα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ