Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΜε επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου η κοπή της πίτας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου η κοπή της πίτας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στον Πύργο η πολιτική εκδήλωση κι η κοπή πίτας της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ηλείας με προσκεκλημένο και κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Παππά, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή.

Ο κ. Παππάς προχώρησε σε παρουσίαση των θέσεων – Εθνικών Προτεραιοτήτων και προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για Δίκαιο Κράτος, Δίκαιη Οικονομία, Δίκαιη Κοινωνία.

Παρέμβαση έκανε και ο Διονύσης Καλαματιανός, Βουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και Αναπλ. Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο Συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ηλείας Παναγιώτης Φλεβοτόμος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης πρώην βουλευτές, μέλη της Κεντρικής και της Νομαρχιακής, ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο Πρόεδρος του ΔΣ Πύργου Νώντας Κυριαζής, ο Αναπλ. Δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ανδραβίδας-Κυλλήνης Σάκης Κεκάτος, κ.α.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, πριν την κοπή της πίτας ο Νίκος Παππάς επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Βάρδας όπου είχε συνάντηση με παραγωγούς της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ