Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΤζόκερ: Τα πήρε όλα με μόλις 3 ευρώ

Τζόκερ: Τα πήρε όλα με μόλις 3 ευρώ

Το σύστημα ανά τρία του χάρισε κέρδη

Το τζόκερ έλυσε τα οικονομική προβλήματα σε ακόμα μία οικογένεια που πόνταρε και είδε το μεγάλο της όνειρο να παίρνει σάρκα και οστά. 

Τζοκερ και η ζωή για ακόμα μία οικογένεια άλλαξε προς το καλύτερο. Για την ακρίβεια, τα όποια οικονομικά προβλήματα μπορεί να υπήρχαν, ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Μια απλή συμμετοχή, αξίας μόλις 3 ευρώ ήταν αρκετή. Ο τυχερός ή τυχερή έπεσε μέσα σε όλους τους αριθμούς και κέρδισε τα 854.000 ευρώ, που είχαν συγκεντρωθεί στη δεξαμενή της πρώτης κατηγορίας.

Το δελτίο κατατέθηκε στο διαδίκτυο και δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Οι αριθμοί συμπληρώθηκαν από τον τυχερό παίκτη και η συνταγή που ακολούθησε αποδείχθηκε ολόσωστη. Με μια έμπνευση πιθανότατα της στιγμής, επέλεξε αριθμούς ανά τρία και δικαιώθηκε. Το 3 και το 6, το 35 και το 48. Επιπλέον είχε συμπληρώσει το 42 και το 16 στο κάτω πεδίο που ήταν ο μαγικός αριθμός του τζόκερ.

Αν κανείς αφαιρέσει τους φόρους, τα χρήματα που σύντομα θα μπουν στον τραπεζικό του λογαριασμό, θα αγγίξουν τα 700.000 ευρώ. Χρήματα ικανά να εξασφαλίσουν τόσο τον κάτοχο του δελτίου, όσο και την οικογένειά του. Στη δεύτερη κατηγορία του τζόκερ (5άρια) δεν βρέθηκε νικητής. Στην επόμενη κλήρωση οι νικητές της πρώτης κατηγορίας, θα μοιραστούν τουλάχιστον 500.000 ευρώ.

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Κυριακή 29-01-2023 (αριθμός κλήρωσης 2551), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 3, 6, 35, 38, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 16.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ