Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτο «μικροσκόπιο» και σπίτια συγγενικών προσώπων του 39χρονου

Στο «μικροσκόπιο» και σπίτια συγγενικών προσώπων του 39χρονου

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών στην Ηλεία

Συνεχίζεται η έρευνα των Αστυνομικών Αρχών για την υπόθεση της δολοφονίας του Διονύση Κορφιάτη και της συζύγου του Χριστίνας.  Χθες το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και του κλιμακίου από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΓΑΔΑ, “ξεσκονίζουν” το σπίτι συγγενικού προσώπου του 39χρονου ευελπιστώντας πως εκεί πιθανόν υπάρχουν και άλλα αντικείμενα που δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση και τη δράση του 39χρονου, που έχει προφυλακιστεί.

Παραδόθηκε η 27χρονη τσιλιαδόρος

Χθες ολοκληρώθηκαν οι ανακρίσεις των επτά συλληφθέντων που φέρεται να έχουν εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση κατά της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του 54χρονου επιχειρηματία Διονύση Κορφιάτη, τον περασμένο Ιούνιο στον Άγιο Σώστη στην Ζάκυνθο.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, έχουν προφυλακιστεί και έχουν ήδη μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας τρεις από τους συλληφθέντες, συγκεκριμένα ο 39χρονος φερόμενος ως εκτελεστής της 37χρονης, ο 38χρονος φερόμενος ως οδηγός της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την επίθεση στο ζεύγος, αλλά και ο φερόμενος ως οδηγός του σκάφους που τους μετέφερε εκτός Ζακύνθου.

Τέλος, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τρεις από τους συλληφθέντες, ενώ αναμένεται να απολογηθεί και ο έβδομος.

Παράλληλα χθες νωρίς το απόγευμα παραδόθηκε στην Ζάκυνθο η 27χρονη γυναίκα την οποία αναζητούσαν ως «τσιλιαδόρο» για την υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του επιχειρηματία Διονύση Κορφιάτη. Η γυναίκα εμφανίστηκε με τον δικηγόρο και μία συγγενή της και όπως προέκυψε κρυβόταν στο νησί όλες τις ημέρες.

Η 27χρονη κρατείται και θα οδηγηθεί σήμερα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ