Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΠόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσος μισθοφόρος εκτελέστηκε με βαριοπούλα επειδή εγκατέλειψε τη Wagner...

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσος μισθοφόρος εκτελέστηκε με βαριοπούλα επειδή εγκατέλειψε τη Wagner – Σκληρές εικόνες

Αναρτήθηκαν σε λογαριασμό στο Telegram που συνδέεται με την μισθοφορική οργάνωση

Πλάνα από την εκτέλεση με βαριοπούλα ενός Ρώσου πρώην μισθοφόρου, ο οποίος εγκατέλειψε την ομάδα μισθοφόρων Wagner ενώ πολεμούσε στην Ουκρανία, αναρτήθηκε, σήμερα, Δευτέρα (13/2) στo Telegram.

Συγκεκριμένα τα πλάνα, η αυθεντικότητα των οποίων δεν έχουν πιστοποιηθεί, αναρτήθηκαν στο δίκτυο Grey Zone του Telegram που συνδέεται με την Wagner.

Ο άνδρας που εκτελείται λέει ότι ονομάζεται Ντμίτρι Γιακουσένκο, είναι 44 ετών, έχει γεννηθεί στην Κριμαία και έφυγε από τη φυλακή πριν ενταχθεί στην Wagner. «Σχεδίαζα να βρω κάποια τρύπα, όπως λένε να το σκάσω, δεν είναι ο δικός μου πόλεμος» λέει ο 44χρονος προσθέτοντας ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο κανάλι Grey Zone, ο 44χρονος συνελήφθη στην ουκρανική πόλη Ντνίπρο. «Έπειτα από αυτό, όπως ο συνάδελφός του, ο Γιεβγκένι Νουτσίν, αρρώστησε από την ίδια ασθένεια που σε κάνει να λιποθυμάς σε ουκρανικές πόλεις…και μετά να ξυπνάς σε ένα υπόγειο στην τελευταία δίκη σου» αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο υπενθυμίζοντας την εκτέλεση με βαριοπούλα ενός άλλου μισθοφόρου που αναρτήθηκε τον Νοέμβριο.

Στο οπτικό υλικό που έχει υπότιτλο «βίντεο από την δίκη για προδοσία» και το οποίο το protothema.gr επέλεξε να μην δημοσιεύσει λόγω της σκληρότητάς τους, ο Γιακουσένκο φαίνεται με το κεφάλι του κολλημένο σε έναν τοίχο από τούβλα, ενώ ένα άγνωστο πρόσωπο με στολή παραλλαγής στέκεται από πίσω του κρατώντας μια βαριοπούλα.

Κοιτάζοντας προς την κάμερα, ο Γιακουσένκο σε καθιστή θέση λέει το όνομά του και το έτος γεννήσεώς του: «Βρισκόμουν στους δρόμους της πόλης Ντνίπρο όπου δέχτηκα ένα χτύπημα στο κεφάλι και λιποθύμησα, ξύπνησα μέσα σε αυτό το δωμάτιο και μου είπαν ότι θα δικαστώ».

Οι επόμενες εικόνες είναι πολύ σκληρές καθώς το πρόσωπο που στέκεται πίσω από τον 44χρονο, σηκώνει την βαριοπούλα και τον χτυπάει στο κεφάλι ενώ η εικόνα θολώνει. Ο 44χρονος τότε πέφτει στο πάτωμα και ο εκτελεστής του τον χτυπάει άλλες δύο φορές. Το βίντεο κλείνει με τη φράση «λύεται η συνεδρίαση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ