Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΣεισμός στην Τουρκία: Η αμηχανία της Εμινέ Ερντογάν όταν κατάλαβε ότι αντί...

Σεισμός στην Τουρκία: Η αμηχανία της Εμινέ Ερντογάν όταν κατάλαβε ότι αντί για παιδάκι… χαϊδεύει νάνο

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν ο Τούρκος πρόεδρος μιλήσει σε σεισμόπληκτους στην Καχρανμάρας

Σε αμηχανία ήρθε η σύζυγος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ, ενώ βρισκόταν μαζί του σε περιοδεία στην πόλη Καχρανμάρας η οποία βρίσκεται στην επαρχία Χατάι και χτυπήθηκε από τον φονικό σεισμό.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η Εμινέ Ερντογάν βρισκόταν στο πλευρό του συζύγου της ενώ ο τελευταίος ετοιμαζόταν να μιλήσει στο συγκεντρωμένο πλήθος. Εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκε ότι μπροστά ένα παιδί και θέλησε να τα χαϊδέψει. Ωστόσο έκανε λάθος καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν επρόκειτο για κάποιο παιδί αλλά για άνθρωπο με νανισμό.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Η επιστράτευση της Εμινέ Ερντογάν

Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής εκστρατείας Ερντογάν με το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές της 14ης Μαΐου, ο πρώτος άνθρωπος που επισκέφθηκε τα 16 βρέφη από την περιοχή Καχραμανμαράς ήταν η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ. «Η Εμινέ Ερντογάν η οποία λατρεύει να αγκαλιάζει παιδιά, δάκρυσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της» προστίθεται στο τηλεγράφημα του Anadolu.

Μετά την επίσκεψής της στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκαν τα βρέφη, η Εμινέ Ερντογάν έκανε ανάρτηση στα social media στην οποία ανέφερε: «Η καλή κατάσταση της υγείας των 16 θυμάτων του σεισμού που μεταφέρθηκαν από το Καχρανμανμαράς στην Άγκυρας με το προεδρικό αεροσκάφος κατόπιν οδηγιών του Προέδρου μας, αναπτερώνει λίγο τις ελπίδες μας. Τα βρέφη είναι στα ασφαλή χέρια της κυβέρνησης. Θα παρακολουθώ προσωπικά την εξέλιξη της πορείας της υγείας τους. Εύχομαι καλά νέα για όλα τα παιδιά που έχουν επηρεαστεί από την καταστροφή και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση σε όλους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ