Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠαναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-3: Δικέφαλος από ατσάλι, έκανε πτήση τίτλου στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-3: Δικέφαλος από ατσάλι, έκανε πτήση τίτλου στη Λεωφόρο

SUPER LEAGUE
Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στην Λεωφόρο επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-2 με την ομάδα του Λουτσέσκου να είναι καλύτερη στο πρώτο μέρος σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Το τριφύλλι ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες που έφτιαξε με τον Δικέφαλο να σκοράρει ξανά να “κλειδώνει” τη νίκη και τους πράσινους απλά να μειώνουν λίγο πριν το φινάλε. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού μέσα στη Λεωφόρο και πήρε ένα σημαντικό τρίπ ΠΑΟΚ πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στην Λεωφόρο επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-2 με την ομάδα του Λουτσέσκου να είναι καλύτερη στο πρώτο μέρος σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Το τριφύλλι ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες που έφτιαξε με τον Δικέφαλο να σκοράρει ξανά να “κλειδώνει” τη νίκη και τους πράσινους απλά να μειώνουν λίγο πριν το φινάλε.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης (46′ Πέρεθ), Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς (46′ Χουάνκαρ), Κώτσιρας, Τσέριν (79′ Γερεμέγεφ), Μπερνάρ, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ (46′ Παλάσιος).
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο (77′ Βιεϊρίνια), Κετζιόρα (46′ Νάσμπεργκ), Κουλιεράκης, Ράφα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (61′ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (61′ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τόμας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ