Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠαναργειακός - Αίας 1-1:Ισοπαλία στο Άργος

Παναργειακός – Αίας 1-1:Ισοπαλία στο Άργος

Σημαντικός ο βαθμός για την ομάδα της Γαστούνης

Ισόπαλος με σκορ 1-1  στο Άργος κόντρα στον Παναργειακό αναδείχθηκε ο Αίαντας Γαστούνης, με τον βαθμό να χαρακτηρίζεται σημαντικός ενόψει της συνέχειας. Ο Αίας, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 5ο λεπτό, έπειτα από πολύ ωραίο συνδυασμό ανάμεσα σε Κουλούρη και Μέντες, ο Κουλούρης έστρωσε στον Σταθάτο, ο οποίος με πλασέ απο πλάγια θέση νίκησε τον Μποζιονέλο.  Ο Παναργειακός ανέβασε στροφές και έκλεισε το πρώτο μέρος με εδαφική υπεροχή, έχοντας καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο Παναργειακός προσπάθησε να πιέσει στη συνέχεια, με τον Ηλείο Σάκη Πλαστουργό στην ενδεκάδα του. Κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 32΄, όταν ο Παιδάκης έβγαλε ωραία ασίστ στον Τσιράκη, ο οποίος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε. Ο Αίας κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό και μάλιστα να μη διστάσει να βγει και μπροστά για τη νίκη. Μάλιστα στο 85΄, λίγο έλλειψε να τα καταφέρει ωστόσο η προσπάθεια του Φερεκίδη κατέληξε στο δοκάρι του Μποζιονέλου.

Με την είσοδο του Φερεκίδη στο παιχνίδι, άλλαξαν εκ νέου οι ισορροπίες. Ο Αίας ανέκτησε τον έλεγχο του κέντρου, έγινε πιο απειλητικός και δημιούργησε ευκαιρίες. Μάλιστα στο 85΄, λίγο έλλειψε να φύγει με τη νίκη, όταν η κεφαλιά του Γιάννη Φερεκίδη κατέληξε στη μέσα πλευρά του δοκαριού και επέστρεψε στα χέρια του τερματοφύλακα.

Παναργειακός: Μποζιονέλος, Πατσιαβούρας, Άλμπερτ, Σακελλαροπουλος, Βήτος, Φλώρος, Πλαστουργός, Τσιράκης, Παιδάκης, Μαρίνης, Λιακοπουλος.

Αίας: Κουτρουμπής, Πυρρής, Κάρδαρης (60΄Καράγιωργας), Ρίλντι, Τριανταφυλλόπουλος, Τσακοπιάκος, Βατσής, Σταθάτος, Ζοάο Κλαούντιο (60΄Φερεκίδης), Μέντες (60΄Βράπι), Κουλούρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ