Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΓιάννης Λυμπέρης: «Όταν η εμπάθεια παίρνει κωμικές διαστάσεις»

Γιάννης Λυμπέρης: «Όταν η εμπάθεια παίρνει κωμικές διαστάσεις»


  • Σήμερα,  οι κάτοικοι της οδού Δροσίνη  είχαν την ευκαιρία να δουν την πρόοδο των εργασιών για την αποκατάσταση της ασφάλτου στη μεγάλη αυτή οδική  αρτηρία της πόλης.  Η κατάσταση της οδού Δροσίνη είχε επιδεινωθεί ιδιαίτερα, κυρίως λόγω  της  διέλευσης των βαρέων οχημάτων, που κινούνται προς και από το εργοτάξιο  της κατασκευής της νέας Εθνικής Οδού και του κόμβου της Αμαλιάδας.  
  • Ο Δήμαρχος με  έγγραφο αίτημά  του κάλεσε την εταιρεία ΤΕΡΝΑ να αναλάβει το κόστος και τις εργασίες για την αποκατάσταση των οδών ΔΡΟΣΙΝΗ, ΚΑΛΥΒΙΩΝ και ΚΑΡΑΚΑΝΔΑ  για τη φθορά των οποίων φέρει μερίδιο ευθύνης. 

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας συμφώνησε και μετά από συνεννοήσεις ξεκίνησαν  την Παρασκευή τα προκαταρκτικά έργα στην οδό Δροσίνη, τα οποία  παρακολούθησε ο Δήμαρχος, ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου διευκόλυναν τις εργασίες. 

  • Έτσι, ο Δήμος εξοικονομεί χρόνο και  χρήματα, που θα αξιοποιηθούν στο μεγάλο δημοτικό έργο της αποκατάστασης και βελτίωσης του οδικού δικτύου της πόλης.

Το έργο αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά πολύ μεγάλο μήκος οδών στην πόλη της Αμαλιάδας .

  • Τέλος, όσον αφορά τα κακοήθη παπαγαλάκια που βγήκαν απ το πρωί να φωτογραφήσουν και να σπεύσουν να αποδώσουν τα εύσημα στην ΤΕΡΝΑ, έχουμε να τους πούμε πώς οι προσπάθειες παραπληροφόρησης  και η εμπάθεια τους έχει αρχίσει να αποκτά κωμικές διαστάσεις.  

Μακάρι να έδειχναν την ίδια εγρήγορση και το ενδιαφέρον την 5ετία της αδράνειας και του απόλυτου τίποτα.

  • Τουλάχιστον τώρα, με τις αντιδράσεις τους διαφημίζουν τα έργα.  Κάτι είναι κι αυτό.

Προχωράμε μπροστά!

Δε γυρίζουμε πίσω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ