Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΣτο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη για ακόμη μία φορά ο Μάριος Μάσσαλας!

Στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη για ακόμη μία φορά ο Μάριος Μάσσαλας!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’

Σταθερά στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη βρίσκονται άνθρωποι που αναγνωρίζουν το μεγάλο έργο του και τον εμπιστεύονται, άνθρωποι που η ενασχόλησή τους με τα κοινά έχει γνώμονα την προσφορά στον τόπο.

Ο εκπαιδευτικός Μάριος Μάσσαλας συμμετέχει και πάλι στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου.

«Συμπορεύομαι ακόμη μία φορά με τον Δήμαρχο που έχει μεγάλο όραμα για τον Δήμο Ήλιδας. Σαν ενεργός πολίτης τάσσομαι με τον άνθρωπο που εδώ και πολλά χρόνια έχει ανεβάσει το επίπεδο της περιοχής μας και προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να κάνει τον Δήμο μας καλύτερο τόπο διαβίωσης για εμάς και τα παιδιά μας. Ως εκπαιδευτικός, που συναναστρέφομαι με τα νέα παιδιά, αφουγκράζομαι τις αγωνίες, τις ανησυχίες και τα ‘θέλω’ τους, επιδιώκω να δημιουργήσουμε ένα δήμο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των νέων και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό» δήλωσε ο Μάριος.

«Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και με τιμά η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Ο Μάριος είναι ένας ενεργός πολίτης, με ανησυχίες, που τρέφει μεγάλη αγάπη για τον τόπο και η συνεισφορά του είναι πολύτιμη. Ως εκπαιδευτικός, που μεταδίδει την γνώση στα παιδιά μας και τα διαπαιδαγωγεί, βρίσκεται διαρκώς κοντά στους νέους, αντιλαμβάνεται τις ανάγκες τους και θα συμβάλει τα μέγιστα στην υλοποίηση όσων σχεδιάζουμε για τον δήμο μας» ανέφερε ο Γιάννης Λυμπέρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ