«Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο»
Μία ακόμα νέα γυναίκα, η ιδιωτική υπάλληλος και δημοσιογράφος, Άντυ (Ανδριάνα) Καπλάνη, συμπορεύεται με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, προκειμένου να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην μεγάλη αλλαγή και την αναπτυξιακή ώθηση που χρειάζεται ο τόπος μας.
Η ίδια, με το ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό που διαθέτει, ανήκει στους ανθρώπους της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Βάζοντας σε πρώτιστο ρόλο το συνάνθρωπο, ευελπιστεί σε ένα δήμο πιο ανθρωποκεντρικό, με ανάπτυξη των κοινωνικών δομών και ανθρώπινο χαρακτήρα.
Όπως δήλωση η κυρία Καπλάνη, αμέσως μετά τη συνάντησή της με τον επικεφαλής: «Διαπίστωσα κοινές απόψεις και ένα κοινό όραμα των ανθρώπων που ενώνουμε τις δυνάμεις μας στη Συμμαχία, προκειμένου να δούμε τον δήμο μας να προοδεύει. Η δημιουργία ενός δήμου – πρότυπο θα πρέπει να είναι το βασικό μας μέλημα, προκειμένου το πρόσημο να αλλάξει και οι πολίτες να απολαμβάνουν τα αυτονόητα, που έχουν απολέσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Από την πλευρά μου, είμαι έτοιμη να προσφέρω σε ότι μου ζητηθεί, συμβάλλοντας στην κοινή μας προσπάθεια».
Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ευχαρίστησε την νέα υποψήφια για τη συμμετοχή της στο συνδυασμό «νίκης», τονίζοντας ότι: «Όλοι οι νέοι μας, ήρθε η ώρα να αποδείξουν ότι μπορούν. Μπορούν να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε και εμείς οι ίδιοι, συμβάλλοντας στη συνένωση δυνάμεων με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο. Δεν τάζουμε προγράμματα 100 ημερών, ούτε είμαστε μαθητευόμενοι μάγοι. Μιλάμε για πράγματα ουσίας που θα βελτιώσουν τη ζωή των συμπολιτών μας. Συνθήκες που σε άλλες περιοχές της χώρας θεωρούνται ως αυτονόητες, όμως εδώ θα πρέπει να τηλεφωνήσουμε στο δήμαρχο για να βρούμε την άκρη. Αυτό το μοντέλο δημιούργησαν και αυτό θα πρέπει όλοι μαζί να αλλάξουμε».