Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΜιχάλης Κατρίνης: Η Ηλεία έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα με μια συγκλονιστική...

Μιχάλης Κατρίνης: Η Ηλεία έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα με μια συγκλονιστική συγκέντρωση

Στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε σε αυτές τις εκλογές στην Ηλεία, ο Μιχάλης Κατρίνης έστειλε μήνυμα νίκης σε μια ομιλία με ισχυρές και σημαντικές πολιτικές αναφορές.

Ο κ.Κατρίνης, από τον Πύργο, ζήτησε μια ισχυρή και καθαρή εντολή, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει, ανανεωμένο, δυνατό και αποφασισμένο να χτίσει μια καινούρια σχέση εμπιστοσύνης με τους νέους ανθρώπους.

Απευθυνόμενος στους πολίτες τόνισε ότι ‘’ αυτά που μας ενώνουν δεν είναι μόνο η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μου δείχνετε.

Είναι πολλά περισσότερα. Είναι η Ηλεία. Είναι το ΠΑΣΟΚ της καρδιάς μας.

Όλα αυτά μας ενώνουν για πάντα.’’ ανέφερε .

Τόνισε ότι οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ  κρίθηκαν, απέτυχαν, εξαντλήθηκαν.

Το ΠΑΣΟΚ θα υπηρετήσει μόνο ένα μοντέλο διακυβέρνησης που θα σέβεται τον πολίτη, θα επαναφέρει τους κανόνες διαφάνειας, θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολλών και όχι τις απαιτήσεις των λίγων.

Ο Μιχάλης Κατρίνης, σε μια βαθιά ανθρώπινη και συναισθηματική ομιλία, επισήμανε:

‘’Τίμησα και τιμώ στο ακέραιο την εντολή που μου δώσατε.

Την εντολή αυτή την μετατρέπω σε αγώνα, σε προσπάθεια και πράξεις για την Ηλεία, για όλους εσάς.

Έδωσα μάχες στη Βουλή, ως επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Έδωσα μάχες στην κοινωνία, στο δημόσιο διάλογο για να περάσουν οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ, για να υπερασπιστώ όλους αυτούς που μια αδιέξοδη συντηρητική πολιτική τους σπρώχνει στο περιθώριο.’’

Τόνισε ότι: ‘’Ισχυρό ΠΑΣΟΚ, σημαίνει ένα καλύτερο αύριο, ζωή με ελπίδα και προοπτική για όλους, διαφάνεια και δικαιοσύνη. Ισχυρό ΠΑΣΟΚ, σημαίνει ελπίδα για τους μη προνομιούχους.

Ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει ισχυρή Ηλεία.’’

Επισήμανε ότι ο κ.Μητσοτάκης επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ γιατί  το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που του έκανε δυναμική και δομική αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή, γιατί το ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν προσφέρεται ως βολικός κυβερνητικός εταίρος. Γιατί το ΠΑΣΟΚ συνδέεται με κοινωνικές κατακτήσεις όπως το εθνικό σύστημα υγείας και άσκησε γνήσια πατριωτική πολιτική, με τη σφραγίδα του Ανδρέα Παπανδρέου, βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη για τον κ Μητσοτάκη.

Ανέφερε ότι ο κύριος Μητσοτάκης δεν θέλει τις κυβερνήσεις συνεργασίας και επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ γιατί αντιμετωπίζει την διακυβέρνηση της χώρας ως προσωπική του υπόθεση.

Θέλει να χρησιμοποιεί το κράτος ως λάφυρο και να διαθέτει τα δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης στους λίγους και ισχυρούς που τον στηρίζουν, χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν.

Θέλει να  στήνει παρακρατικούς μηχανισμούς για να παρακολουθεί τους πολιτικούς του αντιπάλους και όχι μόνο.

Επισήμανε ότι η χώρα πρέπει να μπει σε μια νέα εποχή και κάλεσε τους πολίτες να καταψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να κρατήσουν τη χώρα στο χθες.

Όπως είπε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στις κυβερνήσεις συνεργασίας, φέρνοντας ως παράδειγμα το πως  διαχειρίστηκε την προοπτική μιας κυβέρνησης συνεργασίας, όταν είχε τη δυνατότητα, κάνοντας συνεργασία δύο φορές με τον κ. Καμμένο.

΄΄Την Κυριακή στείλτε μήνυμα σε αυτούς που σας προσβάλλουν, σας εκβιάζουν, σε αυτούς που θεωρούν ότι η χώρα τους ανήκει.

Την Κυριακή στείλτε το μήνυμα της αλλαγής, της ανατροπής.

Για την Ηλεία που μας ενώνει.’’ τόνισε στο κλείσιμο της ομιλίας του μέσα σε θερμές εκδηλώσεις ο Μιχάλης Κατρίνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ