Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚατά ΡιπάςΚατά ριπάς 4 Απριλίου

Κατά ριπάς 4 Απριλίου

Λέτε να «κοπούν»;
Το διάβασα και με έκανε να χαμογελάσω πονηρά έχοντας βέβαια στο νου μου, τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Διάβασα λοιπόν ότι «δεν έγραψαν» καλά στον διαγωνισμό οι περισσότεροι από τους 1.034 υποψηφίους, που συμμετείχαν στη γραπτή δοκιμασία του ΑΣΕΠ, για μιας θέσης διοικητή ή αναπληρωτή σε Υγειονομική Περιφέρεια ή σε νοσοκομείο του ΕΣΥ. Η αλήθεια είναι ότι πολύ θα ήθελα να δω τις βαθμολογίες τους και τι βαθμολογία πήραν – όχι στη συνέντευξη που θα ακολουθήσει- αλλά στο γραπτό τους!

Η δημοσκόπηση της Pulse
Στο 33% κατέγραψε τη ΝΔ η εταιρεία Pulse, στη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε χθες στο κεντρικό δελτίο του Σκάι. Το κυβερνών κόμμα φαίνεται να διατηρεί την κυριαρχία του, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στη δεύτερη θέση με ποσοστό 15%. Το ΠΑΣΟΚ κατέγραψε 12,5% και βρίσκεται στην τρίτη θέση, ενώ το κόμμα Βελόπουλου βρίσκεται στην τέταρτη θέση με ποσοστό 9% έχοντας ξεπεράσει σύμφωνα με την δημοσκόπηση το ΚΚΕ που καταγράφει ποσοστό 8,5%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός
Σύμφωνα πάντως με την ίδια δημοσκόπηση, μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εμφανίζεται καταλληλότερος για πρωθυπουργός κρατώντας σταθερό το ποσοστό του στο 34% έχοντας διαφορά 18 μονάδων από τον Στέφανο Κασσελάκη… οφείλουμε ωστόσο να επισημάνουμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει καταφέρει να κερδίσει δύο μονάδες μέσα σε ένα μήνα!

«Καίει» η ακρίβεια
Στη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse οι πολίτες κλήθηκαν να τοποθετηθούν και για το ποιο θεωρούν ως «μεγαλύτερο πρόβλημα». Το 44% δηλώνει ότι θεωρεί την ακρίβεια και την κατάσταση της οικονομίας ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας και ακολουθούν με μεγάλη απόσταση η εγκληματικότητα, η Υγεία και η Δικαιοσύνη.

Είναι δυστυχώς τραγωδία
Έγινε λέει, έφοδος στα γραφεία του ΟΣΕ για να κατασχεθούν λέει οι συνομιλίες της βραδιάς του εγκλήματος. Ένα χρόνο μετά. Θα ξεκινήσει λέει, άμεσα χημικός έλεγχος στον χώρο του εγκλήματος στα Τέμπη. Ένα χρόνο μετά. Αν δεν ήταν τραγωδία θα ήταν καλύτερο κι από κόμικ με τον Ραν Ταν Πλαν. Αυτόν που του πατούσες την ουρά στο πρώτο καρεδάκι και ούρλιαζε στο τελευταίο. Αλλά είναι δυστυχώς τραγωδία.

Η απάντηση που έλαβε
Στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων υπήρχε περιπολικό, όπως και αστυνομικός για να το οδηγήσει, παρόλα αυτά όμως ζήτησαν από τη κοπέλα να καλέσει στο 100 για περιπολικό, για να λάβει την απάντηση «Το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Όσο το δυνατόν λιγότερο
«Με ενδιαφέρον» περιμένει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών τα αποτελέσματα των ερευνών για την περίφημη υπόθεση των e-mails της Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου. Αυτό μας είπε τουλάχιστον ο αναπληρωτής υπουργός Θόδωρος Λιβάνιος στην Βουλή. Αυτές οι περιπτώσεις βέβαια καλό είναι να μην καταλήξουν …ασκήσεις υπομονής. Για το ζήτημα είναι να ξεκαθαρίσουν έγκαιρα και σίγουρα πριν τις ευρωεκλογές. Τώρα το γιατί στην Βουλή βρέθηκε ο Θόδωρος Λιβάνιος και όχι η ίδια η υπουργός Νίκη Κεραμέως προκειμένου να απαντήσει στην ερώτηση που έγινε (κατατέθηκε από τον Αλ. Καζαμία της Πλεύσης Ελευθερίας) είναι ένα καλό ερώτημα. Προφανώς η υπουργός επιθυμεί να εμφανίζεται το όνομά της όσο το δυνατόν λιγότερο σε σχέση με αυτή την ιστορία.

Πάνω από 20 φορές έχει δεχθεί δημοσίως την ερώτηση
Εργολαβικά φαίνεται πως αναλαμβάνει την …εκστρατεία κατά του ΠΑΣΟΚ ο Άδωνις Γεωργιάδης. Άλλωστε μετά την συζήτηση της πρότασης μομφής στην Βουλή είναι σαφές ότι θα είναι η Χαριλάου Τρικούπη που θα βρεθεί στο επίκεντρο της «γαλάζιας» επιθετικότητας. Έτσι λοιπόν κατηγόρησε τον Νίκο Ανδρουλάκη πως …συμμαχεί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Χάρη Δούκα πώς ανήκει στην «άκρα αριστερά». Όμως αν θέλει όντως να «στήσει μέτωπο» εναντίον του ΠΑΣΟΚ ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ χρήσιμο θα ήταν να απαντά σε αυτά που τον προκαλεί ο Ανδρουλάκης και η Χαριλάου Τρικούπη. Όπως για παράδειγμα το …αν υπάρχει ή όχι απόφαση ελληνικού δικαστηρίου που να απαλλάσσει την εισαγγελέα της ΕΥΠ για τις υποκλοπές, όπως έχει ισχυριστεί. Πάνω από 20 φορές έχει δεχθεί δημοσίως την ερώτηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ