Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΆγιοι Ανάργυροι: Ο σπαραγμός της μητέρας της 28χρονης στην κηδεία - «Το...

Άγιοι Ανάργυροι: Ο σπαραγμός της μητέρας της 28χρονης στην κηδεία – «Το παιδί μου»

Ανατριχιαστική είναι η εικόνα της μητέρας της 28χρονης να οδύρεται για τον χαμό της κόρης της – Λευκές μπομπονιέρες στο τελευταίο αντίο στην κοπέλα που βρήκε τραγικό θάνατο από τον πρώην σύντροφό της

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια η 28χρονη Κυριακή, η οποία το βράδυ της Δευτέρας δολοφονήθηκε από τον πρώην συντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, στο οποίο είχε προστρέξει για να ζητήσει βοήθεια.

Συντετριμμένοι οι γονείς και τα αδέλφια της, τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, ντυμένη νύφη μέσα στο λευκό φέρετρο, ενώ συγγενείς μοίρασαν λευκές μπομπονιέρες.

Ανατριχιαστική είναι η εικόνα της μητέρας της 28χρονης να οδύρεται για τον χαμό της κόρης της. «Το παιδί μου…», φώναζε διαρκώς όσο οι καμπάνες χτυπούσαν και ο κόσμος τη συνόδευε στην τελευταία της κατοικία.

Δείτε εικόνες:

kideia_28xronis___2_
Συγγενείς της 28χρονης Κυριακής
kideia_28xronis___3_
kideia_28xronis___4_
Ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής
kideia_28xronis___6_
Η μητέρα της 28χρονης Κυριακής
kideia_28xronis___7_
kideia_28xronis___1_

Στην εξόδιο ακολουθία της Κυριακής Γρίβα παρέστησαν και μετέφεραν τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, η διευθύντρια του γραφείου του Έλενα Αναστασίου και η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου.
Δείτε περισσότερες εικόνες:

kideia-kyriakis__1_
kideia-2
kideia-1
kideia-3
kideia-4
kideia-kyriakis__2_
kideia-6

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ