Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από10 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από10 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 11έως τις 17Απριλίου 2023, τα κέρδη ξεπέρασαν τα10εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Αλεξανδρούπολη, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα», «Ημίχρονο/Τελικό» & «Ακριβές Σκορ» σε πέντε αγώνες από το ΕuropaLeague και το ConferenceLeague και κέρδισε 25.749,90 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Τρίτη 18 Απριλίου 2023,στο MarkopouloPark, βρέθηκαν 6 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 που κέρδισαν από 4.178,56 ευρώ.

***

Εταιρικό προφίλ

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.

Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ