Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠάρος: Συντετριμμένη η μητέρα του 26χρονου που σκοτώθηκε με ηλεκτρικό πατίνι

Πάρος: Συντετριμμένη η μητέρα του 26χρονου που σκοτώθηκε με ηλεκτρικό πατίνι

Ο Γιώργος Γεωργόπουλος έχασε τη ζωή του το πρωί της Τρίτης, όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο – Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ήταν σαν να τράκαραν δύο αυτοκίνητα

Συντετριμμένη είναι η μητέρα του 26χρονου Γιώργου Γεωργόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της Τρίτης στην περιοχή του Αμπελά στην Πάρο όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι. Ο οδηγός του οχήματος ήταν ένας 60χρονος από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη, ενώ ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Ωστόσο λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Στην Καλαμάτα, στον τόπο καταγωγής του οι φίλοι και οι συγγενείς μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για το αγαπημένο τους παιδί.

Ο Γιώργος ήταν μοναχοπαίδι, είχε μεγαλώσει χωρίς πατέρα και είχε τελειώσει τουριστικές επιχειρήσεις στην Κρήτη. Το άγχος της μητέρας του, όπως λένε στο protothema.gr ήταν το παιδί της να βρει μια καλή δουλειά, όπως κι έγινε. Ο Γιώργος δούλευε σε ξενοδοχείο στην Πάρο και σύμφωνα με πληροφορίες το αφεντικό του του έδωσε το πατίνι, προκειμένου να εξυπηρετείται στην καθημερινότητά του στο νησί. Κανείς δεν περίμενε ότι το πατίνι έμελλε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του.

«Έγινε σαν μετωπική»

Ο πρόεδρος της κοινότητας Νάουσας κ. Παντελής Μπαφίτης,ο οποίος μίλησε χθες στο protothema.gr ανέφερε ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που έμοιαζε με μετωπική ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα.

«Έγινε σαν μετωπική. Το αμάξι έχει σπάσει παρμπρίζ, καπό, φανάρια. Στην αρχή, νόμιζα πως το αμάξι είχε πέσει πάνω σε τοίχο. Τη ζημιά αυτή την έκανε το πατίνι. Ήταν από αυτά με τις φαρδιές ρόδες που έχουν ταχύτητα»εξηγεί ο κ. Μπαφίτης και τονίζει πως η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες της μοιραίας σύγκρουσης.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης ενώ οδηγούσε το πατίνι του στο ρεύμα προς Νάουσα, βγήκε από μια διασταύρωση με STOP την ώρα που το αμάξι του 60χρονου ερχόταν κάθετα με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

Ο 60χρονος οδηγός του ΙΧ, αλβανικής καταγωγής συνελήφθη ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ελέγχεται αν είχε δίπλωμα οδήγησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ