Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Μόνιμα στο κρεβάτι, 4 ενέσεις τη μέρα, απογοήτευση»: Η μάχη του Γιώργου...

«Μόνιμα στο κρεβάτι, 4 ενέσεις τη μέρα, απογοήτευση»: Η μάχη του Γιώργου Δασκαλάκη με τον καρκίνο & το μήνυμά του

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο τραγουδιστής, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη ενάντια στον καρκίνο, μετά τα θετικά αποτελέσματα των εξετάσεών του, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν ένα αντίστοιχο πρόβλημα.

«Το ανησυχητικό όταν έχεις αυτή τη νόσο είναι μην έχει κάνει μετάσταση. Δεν έκανε. Όταν ξεκίνησα τη θεραπεία μου ήμουν στο στάδιο 4 και καταφέραμε να το ρίξουμε στο στάδιο 1. Αυτή τη στιγμή δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής μου. Όπως βλέπετε, είμαι στο κρεβάτι μου… Να σας πω κάτι; Είχα απογοητευτεί κι εγώ.

Έλεγα στη σύντροφό μου και στη μητέρα μου να με ετοιμάσουν. Δεν ένιωθα καλά. Έπαθα και θρόμβωση. Δε μπορούσα να περπατήσω, να κινηθώ. Όπως και τώρα. Γι’ αυτό σας είπα ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής μου. Το ενθαρρυντικό είναι ότι προχωράμε πολύ καλά. Μου έδωσε δύναμη όλο αυτό εννοείται… Ακόμα χρειάζομαι βοήθεια για να κάνω τα βασικά αλλά τελειώνοντας με όλες αυτές τις θεραπείες, είναι ενθαρρυντικό» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Δασκαλάκης.

«Θέλω να πω σε όλους αυτούς που περνάνε αυτό που περνάω κι εγώ ότι όντως υπάρχει ελπίδα…» πρόσθεσε.

«Είμαι μόνιμα στο κρεβάτι… Ίσως παίζει και αυτό ρόλο στη θρόμβωση. Κάνω τέσσερις ενέσεις τη μέρα…. Ένα μήνυμα που με συγκίνησε ήταν αυτό που έλαβα πριν δυο μήνες από μια μητέρα τριών παιδιών που πήγε να παρατήσει τη μάχη και συνέχισε γιατί όπως είπε πήρε δύναμη από εμένα. Εγώ δεν έκανα κάτι» είπε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής.

Τέλος, ο Γιώργος Δασκαλάκης είπε: «Η Μαρία μου, μου λέει ότι είμαι ο κούκλος της. Τώρα ξαναέβαλε καθρέφτες στο δωμάτιο που είμαι. Τους είχα βγάλει όλους. Παιδιά παλέψτε το. Μπορούμε με δύναμη να τον νικήσουμε τον καρκίνο. Σας δίνω τον λόγο μου ότι το Φθινόπωρο, θα έρθω έστω και με σκούφο να τραγουδήσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ