Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔράση καθαρισμού παραλίας Μπούκα Γαστούνης

Δράση καθαρισμού παραλίας Μπούκα Γαστούνης

ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου το Πολυδύναμο Κέντρο και το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ένταξης Πύργου του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ, σε συνεργασία με το Δήμο Πηνειού, διοργανώνουν δράση καθαρισμού παραλίας στη Μπούκα Γαστούνηςτην Παρασκευή 31/05/2024 και ώρες 09:30 – 14:00.

Στη δράση συμμετέχουν μέλη και προσωπικό από όλο το Δίκτυο Υπηρεσιών Πελοποννήσου του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ, στέλνοντας το μήνυμα ότι η αντιμετώπιση των εξαρτήσεων συμβαδίζει με μια στάση ενεργητικής φροντίδας για εμάς και το περιβάλλον μας.

Αρωγός στην προσπάθεια ο Δήμος Πηνειού, όπου φρόντισε να εξασφαλίσει το απαραίτητο υλικό (σακούλες, γάντια, νερά, σνακ).

Λίγες ημέρες πριν από την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, ηδράση αυτή του εθελοντισμού, της κοινωνικής προσφοράς και της περιβαλλοντικής συνείδησης για ένα καθαρό περιβάλλον έχει και έναν ισχυρό συμβολισμό για καθαρή ζωή, απαλλαγμένη από εξαρτήσεις.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ απευθύνεται σε ανθρώπους με διαφορετικές μορφές εξάρτησης και στις οικογένειές τους, μέσα από ένα δίκτυο υπηρεσιών που έχει αναπτύξει σε διαφορετικές πόλεις της Πελοποννήσου (Καλαμάτα, Ναύπλιο, Πύργο και Πάτρα).

Όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξάρτησης μπορούν  να απευθύνονται στα αντίστοιχα Συμβουλευτικά Κέντρα  των 4 πόλεων για άμεση υποστήριξη. Τα Κέντρα απευθύνονται στους ίδιους τους εξαρτημένους,  συγγενείς και σημαντικούς άλλους, ανεξάρτητα από το αν ο δικός τους άνθρωπος είναι ενταγμένος σε θεραπεία. Η θεραπευτική πρόταση είναι  προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις καθημερινές υποχρεώσεις ατόμων τα οποία διατηρούν σημαντικό βαθμό λειτουργικότητας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2621035735, καθημερινά 8:00 – 17:00.

Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: polidinamo-pyrgos@kethea-kyttaro.gr&

rehab-pyrgos@kethea-kyttaro.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ