Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑνήγγειλαν στο Δήμαρχο Πύργου τον ερχομό της Άνοιξης

Ανήγγειλαν στο Δήμαρχο Πύργου τον ερχομό της Άνοιξης

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 6ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ «MARRIETA»

Τον επίσημο ερχομό της Άνοιξης, με τα παραδοσιακά χελιδονίσματα, ανήγγειλαν το πρωί της Πέμπτης στον Δήμαρχο Πύργου κ. Στάθη Καννή οι μαθητές της 1ης Δημοτικού του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου καθώς και οι μικροί σπουδαστές του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής «Marrieta».
Ο Δήμαρχος Πύργου δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από την επίσκεψη των παιδιών στο Δημαρχείο και τα ευχαρίστησε που σκέφτηκαν αυτό τον ξεχωριστό τρόπο για να του αναγγείλουν τον ερχομό της άνοιξης. Ως καλός οικοδεσπότης τα ξενάγησε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, εξήγησε στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου τον ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου και των ευθυνών που έχει ο ίδιος και τους ζήτησε όταν μεγαλώσουν να ασχοληθούν με την πόλη τους από θέσεις ευθύνης.
Οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά της προσχολικής αγωγής προσέφεραν ως δώρο στο Δήμαρχο Πύργου κ Καννή μία γλάστρα με λουλούδια ενώ μοίρασαν γλαστράκια και στους υπαλλήλους του Δημαρχείου.
Η ξενάγησή των μαθητών ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο γραφείο του, όπου εκεί τους περίμενε μία γλυκιά έκπληξη, αφού ο Δήμαρχος είχε φροντίσει να υπάρχουν γλυκίσματα προκειμένου να τα φιλέψει.
Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί φεύγοντας ευχαρίστησαν τον κ. Καννή για την ολιγόωρη φιλοξενία στο Δημοτικό Μέγαρο και του ζήτησαν να συνεχίσει να φροντίζει για το καλό της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ