Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑπάντηση Γιώργου Παπανικολόπουλου στην καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Πύργου

Απάντηση Γιώργου Παπανικολόπουλου στην καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Πύργου

«Η κοινωνία μας είναι πολύ μικρή και όλοι γνωρίζουν το ύφος και το ήθος τους κάθε ενός από εμάς»

Απάντηση στη καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Πύργου, έδωσε ο Γιώργος Παπανικολόπουλος- πρόεδρος του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας. Στην απάντηση του ο Γ. Παπανικολόπουλος επισημαίνει: «Με θλίψη διαπιστώνω ότι ορισμένα άτομα επιλέγουν να διαστρεβλώσουν γεγονότα και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το θεσμικό τους ρόλο προχωρούν σε καταγγελίες, μέσω του τύπου –και όχι μόνο.
Αναφορικά με το θλιβερό συμβάν που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο χώρο του Νοσοκομείου Πύργου με την Αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Χρύσα Ζούπη, οφείλω να επισημάνω πως όπως αναφέρεται και στα καταγγελλόμενα του το Εργατικό Κέντρο Πύργου, εγώ βρισκόμουν μέσα στο αυτοκίνητο μου και εκείνη η οποία κινήθηκε προς το μέρος μου και ενώ συζητούσα με συγκεκριμένο πρόσωπο, ήταν η αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου. Όταν της ζήτησα να απομακρυνθεί από το αυτοκίνητο μου, καθώς είχα συζήτηση, η συγκεκριμένη κυρία αντί να απομακρυνθεί, μου επιτέθηκε φραστικά –με ιδιαίτερα προσβλητικές εκφράσεις- με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν.
Παράλληλα η αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πύργου κάλεσε και στην Αστυνομία η οποία προσήλθε, στο χώρο του νοσοκομείου, προκειμένου να μου υποβάλει μήνυση.
Για όλα αυτά υπάρχει και μάρτυρας, ο οποίος άκουσε τόσο τον τρόπο με τον οποίο μου απευθύνθηκε η Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, όσο και με τον τρόπο που της απάντησα εγώ. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κυρία χρησιμοποιεί την ιδιότητα της ως αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου προκειμένου να συκοφαντήσει και να διαβάλει πρόσωπα διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα δεν τιμά πρώτιστος τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πύργου, το οποίο εκπροσωπεί τους εργαζόμενους της Πρωτεύουσας του Νομού μας. Η αντιπαράθεση η οποία υπήρξε με την συγκεκριμένη κυρία ήταν επί προσωπικού, ωστόσο ορισμένοι άνθρωποι έχουν μάθει να κρύβονται πίσω από την ιδιότητα του, την οποία μάλιστα φαίνεται ότι χρησιμοποιούν για να φαίνονται.
Τη σχετική καταγγελία επέλεξε να αναρτήσει μονομερώς και ο Σύλλογος ΑμεΑ «Ηλις» χωρίς να διασταυρώσει τα γεγονότα- προφανώς για τους δικούς του λόγους, εκφράζοντας μάλιστα την στήριξη του στο πρόσωπο της Χρύσας Ζούπη, η οποία πρώτη επιτέθηκε σε άνθρωπο με αναπηρία.
Για όλα όσα θλιβερά έχουν συμβεί, αλλά κυρίως για τα ψευδώς καταγγελλόμενα εις βάρος μου, επιφυλάσσομαι επί παντός δικαιώματος μου- ως άνθρωπος και όχι χρησιμοποιώντας την ιδιότητα μου. Εξάλλου η κοινωνία μας είναι πολύ μικρή και όλοι γνωρίζουν το ύφος και το ήθος τους κάθε ενός από εμάς!
Τέλος καλώ και πάλι την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πύργου, όπως μεριμνήσει προκειμένου ο χώρος να είναι προσβάσιμος για όλους τους ανθρώπους με αναπηρία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ