Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΈκοψε την πίτα της η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας

Έκοψε την πίτα της η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας

Με ευχές και τιμητικές βραβεύσεις

Δύο αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος που άφησαν το δικό τους «αποτύπωμα» στην Ηλεία τίμησε το βράδυ της Τετάρτης η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας κατά την διάρκεια της κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζόμενων. Ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος – αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας- Σωτήρης Παπαηλίου άνοιξε την εκδήλωση με σύντομο χαιρετισμό του, ενώ αναφέρθηκε στο πολύτιμο έργο που επιτελούν σήμερα οι πυροσβέστες της Ηλείας τονίζοντας ότι πρωταρχικό μέλημα όλων είναι η ανθρώπινες ζωές αλλά και η προστασία της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος.
Στο ιδιαίτερα σημαντικό έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι στην Πυροσβεστική αναφέρθηκε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κκ. Αθανάσιος, ο οποίος κάλεσε τόσο τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχο Βασίλη Σολδάτο, όσο και τον πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας Σωτήρη Παπαηλίου να κόψουν την πίτα των εργαζομένων.
Ο Μητροπολίτης Ηλείας κκ. Αθανάσιος κλήθηκε να απονείμει και την τιμητική πλακέτα στον Βασίλη Σολδάτο, ο οποίος ιδιαίτερα συγκινημένος τόνισε ότι μπορεί να κατάγεται από την Κεφαλλονιά ωστόσο θεωρεί την Ηλεία «δεύτερο σπίτι του» σημειώνοντας παράλληλα ότι για τους Αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος η Ηλεία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «σχολεία» καθώς αποτελεί ένα νευραλγικό Νομό με δεκάδες συμβάντα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας Χρήστος Μητρόπουλος κλήθηκε στη συνέχεια να τιμήσει το νέο διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας Πύραρχο Κωνσταντίνο Χριπάτσιο ο οποίος υπηρέτησε για έξι ολόκληρα χρόνια στην Π.Υ. Αμαλιάδας. Μάλιστα στον σύντομο απολογισμό του ο Κ. Χριπάτσιος τόνισε ότι υπάρχει μία εκκρεμότητα την οποία ωστόσο δεν κατάφερε να διευθετήσει και έχει να κάνει με το νέο χώρο όπου θα στεγαστεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας σε έκταση την οποία έχει προσφέρει εδώ και καιρό η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας.
Στους εργαζόμενους της Πυροσβεστικής ευχήθηκαν ο αντιδήμαρχος Πύργου Νώντας Κυριαζής, ο διοικητής της Π.Υ. Πύργου Γιώργος Κωνσταντακόπουλος καθώς και ο δασάρχης Πύργου Παναγιώτης Λάττας.
Α. Αγγελίδου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ