Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΕμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας: Παρουσία πλήθους κόσμου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας: Παρουσία πλήθους κόσμου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας Γιάννης Γυφτοχρήστος στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση τόνισε μεταξύ άλλων:
«Η καρδιά της πόλης μας, είναι η αγορά και εμείς οι παλμοί της που την κρατάμε ζωντανή.
Είθισται η σημερινή ημέρα να γίνετε απολογισμός των δράσεων της χρονιάς που πέρασε. Αντί αυτού εμείς θα σταθούμε στην ιδέα που έχουμε και λειτουργούμε ως σύλλογος. Εξάλλου οι πολιτιστικές μας δράσεις που πραγματοποιήθηκαν χάρις στην βοήθεια σας από την περιφέρεια, τον δήμο, το επιμελητήριο, την ομοσπονδία, είναι γνωστές. Σκοπός του συλλόγου ήταν να ωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις, να συνεργαστούμε με όμορους συλλόγους και να συμμετέχουν όσο περισσότεροι σύλλογοι σαν να είμαστε μια οικογένεια και είμαστε μια οικογένεια. Θεωρούμε ότι έπιασαν τόπο οι κόποι μας βλέποντας την τελευταία χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε η τοπική κοινότητα Ανδραβίδας στηριζόμενη στο έργο μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όσο πιο πολλοί, τόσο πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί. Είμαστε πολλοί, καθώς ο Σύλλογος μας έχει 145 μέλη και στις πρόσφατες εκλογές πήραν μέρος στην ψηφοφορία περίπου 120 άτομα. Είμαστε και ενωμένοι και το αποδείξαμε πρόσφατα την ημέρα της απεργίας όπου αν και είχαμε μόλις λίγα 24ωρα να οργανωθούμε, παρά ταύτα σχεδόν το 90% των καταστημάτων μας ακολούθησαν και έκλεισαν.
Σκοπός μας επίσης ήταν και εδώ ο ρόλος μας είναι δύσκολος να περάσουμε το μήνυμα στην πόλη της Ανδραβίδας και τους καταναλωτές ότι όλες αυτές οι εκδηλώσεις που γίνονται είναι με τρόπο ανταποδοτικό θα λέγαμε και είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε για όλα τα χρόνια που μας στηρίζουν.
Έτσι και σήμερα από εδώ καλούμε τους καταναλωτές να υποστηρίξουν τα τοπικά
καταστήματα και να μας βοηθήσουν να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας ζωντανές, ώστε να προοδεύουμε όλοι. … Ο σύλλογος μας προσπαθεί να αφήσει πίσω το παρελθόν και να στηριχθεί στα «όπλα» που έχει η πόλη μας για την ανάκαμψη της οικονομίας που δεν είναι άλλα από την Αγ. Σοφία και το ιππικό κέντρο. Θεωρούμε πως με τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες προτάσεις θα δούμε μια μέρα την πόλη μας όπως πραγματικά αξίζει να είναι. Ευχόμαστε το 2024 να αποτελέσει χρονιά ανάκαμψης για την τοπική αγορά, να φέρει σε όλο τον κόσμο υγεία και την ελπίδα για τη Νέα Χρονιά να είναι δημιουργική και μία χρονιά ευημερίας για τον κλάδο του εμπορίου και του καθένα από εμάς. Επιθυμούμε να συνεχιστεί η συνεργασία όλων των φορέων και των μελών για την ενίσχυση της τοπικής
αγοράς προς όφελος της τοπικής κοινωνίας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Γυφτοχρήστος.
Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης, ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, η πρόεδρος του ΔΣ Ανδραβίδας Κυλλήνης Βάσω Σωτηροπούλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας Διονύσης Κεκάτος, ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Χατζηπανταζής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστας Νικολούτσος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας Νίκος Καριώτης , η Δήμητρα Μπράτη αντιπρόεδρος εμπορικού Συλλόγου Βαρθολομιού, εκπρόσωποι Βουλευτών και φορέων της περιοχής κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ