Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΤο μετάλλιο του Άγιου Ανδρέα απονεμήθηκε στο Ν. Φαρμάκη: «Βαθιά συγκίνηση...

Το μετάλλιο του Άγιου Ανδρέα απονεμήθηκε στο Ν. Φαρμάκη: «Βαθιά συγκίνηση και δέος»

Στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη, απονεμήθηκε το μετάλλιο του Άγιου Ανδρέα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο. Για «βύθια συγκίνηση και δέος» μίλησε ο κ. Φαρμάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, στην ανάρτησή του ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Με συναισθήματα βαθιάς συγκίνησης και δέους, αποδέχτηκα την τιμή που μου έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, να μου απονείμει το μετάλλιο του Άγιου Ανδρέα.
Τον ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι να έχει υγεία και δύναμη για πολλά – πολλά ακόμα χρόνια ποιμαντορίας στην Αποστολική Εκκλησία των Πατρών.
Σε ότι με αφορά, έκανα και θα κάνω πάντα όσα μου επιβάλλουν, το χρέος και η συνείδησή μου. Ο τόπος που πατούμε σήμερα είναι ένας τόπος Αγίων και Ηρώων, τις παρακαταθήκες των οποίων δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να προδώσουμε.
Στη ψυχή μου υπάρχει πάντα η Ελλάδα και η Ορθοδοξία, στην καθημερινή μου προσπάθεια η διαρκής αγωνία για τον συνάνθρωπο και τον συμπολίτη.
Θα είμαι πάντα ένας διαρκής σύμμαχος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και κάθε Μητρόπολης της Δυτικής Ελλάδας γιατί το μεγάλο μετερίζι όλων μας είναι ένα: Ο τόπος μας και οι άνθρωποί του!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ