Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΕλληνικό Ωδείο Πύργου: Μουσική για όλους

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Μουσική για όλους

Η επιτυχημένη πορεία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου στη μουσική εκπαίδευση του τόπου μας, για 91 χρόνια αδιαλλείπτως, εγγυάται την ποιότητα σπουδών των μαθητών του στην κλασσική, σύγχρονη, βυζαντινή και παραδοσιακή μουσική.

Για την πολύχρονη παιδευτική και πολιτιστική του δράση έχει βραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών. Η μεγαλύτερη καταξίωση βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια, είναι η αμέριστη αποδοχή των συμπολιτών μας, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους για τις μουσικές τους σπουδές, από την πρώιμη ηλικία των 4 ετών!

Για άλλη μία χρονιά, το Ελληνικό Ωδείο Πύργου, κατανοώντας τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη κοινωνία, συνεχίζει τις προσφορές και τις εκπτώσεις, κάνοντας τη μουσική προσιτή σε ένα ευρύ κοινό ενδιαφερομένων.

Συγκεκριμένα, συνεχίζει τη λειτουργία του το Ερασιτεχνικό Τμήμα  «Μουσική για Όλους» που δίνει τη δυνατότητα ατομικών μαθημάτων για μικρούς και μεγάλους με μειωμένα δίδακτρα. Το Τμήμα αυτό έχει σκοπό την γνωριμία με την μουσική, την ποιοτική ψυχαγωγία, την δημιουργική απασχόληση καθώς και την ανάδειξη της καλλιτεχνικής κλίσης των σπουδαστών.

Η «Μουσική για Όλους» περιλαμβάνει τα μαθήματα: Κιθάρα, Πιάνο, Βιολί, Φλάουτο, Φλογέρα, Ακορντεόν, Μπουζούκι, Τραγούδι – Ορθοφωνία, Βυζαντινή Μουσική, Παραδοσιακό Βιολί-Τραγούδι-Κλαρίνο, Αρμόνιο, Ηλεκτρική Κιθάρα, Ηλεκτρικό Μπάσο, Ντραμς.

Επίσης συνεχίζονται οι εκπτώσεις σε:

  • Παιδιά πολύτεκνων και μονογονεϊκών οικογενειών
  • Αδέρφια σπουδαστές
  • Σπουδαστή που επιλέγει περισσότερα από ένα μάθημα
  • Σπουδαστές που συμμετέχουν σε περισσότερα από ένα ερασιτεχνικά & παιδικά τμήματα

Τέλος συνεχίζονται οι προσφορές:

  • Για αδέλφια σπουδαστές ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ φοίτηση για το 3ο παιδί
  • Δωρεάν συμμετοχή όλων των σπουδαστών του Ωδείου στην παιδική – εφηβική χορωδία του

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!

Πληροφορίες – Εγγραφές στη γραμματεία του Ωδείου

Καθημερινά απόγευμα 5 – 9

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 26210-33179, e-mail: odeonpyrgou@gmail.com

28ης Οκτωβρίου 38, Τ.Κ. 27131, Πύργος.               

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ