Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑγιασμός και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Αγιασμός και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

ΚΑΠΗ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ-ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ-ΤΡΑΓΑΝΟΥ

Αγιασμός για την έναρξη της νέας χρονιάς και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο ΚΑΠΗ Γαστούνης, παρουσία του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου.

 Εκδήλωση γεμάτη αγάπη και σεβασμό για τους απόμαχους της ζωής, στην οποία το παρών έδωσαν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Διον. Καλαματιανός, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου κ. Δ. Γεωργόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γεωργόπουλος, ο υπ. βουλευτής ΝΔ κ. Λευτέρης Βαρουξής, μέλη του ΚΑΠΗ και φίλοι. Την διασκέδαση των παρευρισκόμενων ανέλαβε επιτυχώς η Φιλαρμονική Γαστούνης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: “Στηρίζουμε την κοινωνική αποστολή των ΚΑΠΗ Γαστούνης, Βαρθολομιού και του Τραγανού που επαναλειτουργεί σε λίγες μέρες! Είναι  οφειλόμενο χρέος και ελάχιστη τιμή προς εκείνους, που μόχθησαν, κόπιασαν και αγωνίστηκαν! Με αγάπη  και σεβασμό ανοίγουμε νέους δρόμους για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Συγχαρητήρια στους προέδρους των ΚΑΠΗ κ. Μπενέτο Αθανάσιο (Γαστούνης) και κ. Αχτύπη Κωνσταντίνα (Βαρθολομιού) και τα μέλη ΔΣ! Καλή χρονιά με υγεία!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ