Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕντεταλμένος για θέματα περιβάλλοντος στην Ηλεία ο Θανάσης Φουντάς

Εντεταλμένος για θέματα περιβάλλοντος στην Ηλεία ο Θανάσης Φουντάς

 

Αρμοδιότητες σε νέους Εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους ανέθεσε ο Περιφερειάρχης

Για την περαιτέρω ενίσχυση του έργου της Περιφερειακής Αρχής και την αμεσότερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης ανέθεσε καθήκοντα σε εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής του.  Οι νέοι, άμισθοι,Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τις αντίστοιχες αρμοδιότητες, είναι:

Τηλιγάδης Αριστείδηςμε αρμοδιότητα την σύνδεση της περιφερειακής αρχής με τους εμπορικούς συλλόγους εντός των ορίων της ΠΕ Αχαΐας.

Μπούνιας Χρήστοςμε αρμοδιότητα την ενημέρωση κοινού και την προώθηση των προγραμμάτων ΙntereggEλλάδα – Ιταλία.

Δαουτίδης Κων/νοςμε αρμοδιότητα την σύνδεση της περιφερειακής αρχή με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροδιοτροφικό τομέα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενώ θα προταθεί και για Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης ΠΔΕ.

Σταυρουλόπουλος Λυκούργοςμε αρμοδιότητα τα θέματα Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS 3) για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Φούντας Αθανάσιοςμε αρμοδιότητα την ενημέρωση για θέματα περιβάλλοντος εντός της ΠΕ Ηλείας.

Σακελλαρόπουλος Παναγιώτηςμε αρμοδιότητα την ενημέρωση   για τις Χωρικές Στρατηγικές ΟΧΕ – ΒΑΑ

Επίσης για την υποστήριξη του έργου της Περιφερειακής Αρχής ορίστηκε η Αγγελική Ρούση -Ντζιμάνη άμισθη σύμβουλος του Περιφερειάρχη για θέματα σύνδεσης της Περιφερειακής Αρχής με τους Ο.Τ.Α. Α’ βαθμού και ο Γεράσιμος Μπελεβώνης άμισθος σύμβουλος του Περιφερειάρχη για θέματα αθλητισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ