Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑναβλήθηκε η εκδίκαση του προέδρου της ΟΑΣΗ-Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγροτοκτηνοτρόφοι...

Αναβλήθηκε η εκδίκαση του προέδρου της ΟΑΣΗ-Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Ηλείας

Τον Ιανουάριο του 2025 θα εκδικαστεί για την υπόθεση των αγροτικών κινητοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2022 ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ Θανάσης Βομπίρης, καθώς λόγω αποχής των δικηγόρων, η υπόθεση δεν εκδικάστηκε σήμερα το πρωί. Στον πρόεδρο της ΟΑΣΗ που παρέστη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, για το αδίκημα της παρακώλυσης των συγκοινωνιών συμπαραστάθηκαν, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, εκπρόσωποι από τα συνταξιουχικά σωματεία, από την Ομάδα Γυναικών Πύργου της ΟΓΕ, το συνδικάτο οικοδόμων καθώς και εκπρόσωποι των ιδιωτικών υπαλλήλων.
Ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ Θανάσης Βομπίρης, μετά την απόφαση για αναβολή της δίκης τόνισε: «Σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν κατηγορούμενος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο μεγάλος εγκληματίας της περιοχής και έτσι φαίνεται ότι θεωρούν και γι αυτό ήταν όλη η αστυνομία παρατεταγμένη εδώ. Το δικαστήριο αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων. Θέλουν όμως να πτοήσουν το ηθικό των αγροτών και των υπόλοιπων εργαζομένων που διεκδικούν κάτι καλύτερο. Εμείς είμαστε υποκινούμενοι από την κυβέρνηση που μας βγάζει στο δρόμο και εφόσον δεν ανταποκρίνεται στο υπόμνημα που έχουμε στείλει, εμείς θα συνεχίσουμε να πιέζουμε και με άλλες δράσεις όπως πορείες στις πόλεις και κλείσιμο δρόμων και όσο δεν θα ανταποκρίνεται εμείς θα συνεχίσουμε να κλιμακώνουμε τον αγώνα μας και θα φτάσουμε στην Αθήνα με τρακτέρ» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις
Χθες το απόγευμα οι αγρότες- κτηνοτρόφοι της Ηλείας, συγκεντρώθηκαν στον κόμβο της Αγίου Γεωργίου στο Πύργο, διεκδικώντας να δοθούν ουσιαστικές λύσεις από πλευράς της κυβέρνησης, ενώ προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της Ε.Ο. στο ύψος του κόμβου της Αγίου Γεωργίου στο Πύργο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ