Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑλέξης Καστρινός:«Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά, οι άλλοι εγκλωβίζονται στους εμμονικούς εφιάλτες τους»

Αλέξης Καστρινός:«Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά, οι άλλοι εγκλωβίζονται στους εμμονικούς εφιάλτες τους»

Πανηγυρική απόρριψη της ένστασης της αντιπολίτευσης του Δήμου Πηνειού κατά του κύρους των εκλογών

Η ένσταση της αντιπολίτευσης του Δήμου Πηνειού κατά του κύρους των εκλογών του Οκτωβρίου 2023 απορρίφθηκε επίσημα από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πύργου. Την απόφαση ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Γαστούνης, παρουσία των Αντιδημάρχων και των συνεργατών του.
Στην δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Πηνειού ανέφερε:
«Κάθε εκλογική αναμέτρηση αποτελεί μια συνάντηση διαφορετικών πολιτικο-αυτοδιοικητικών κόσμων. Δίνεται δηλαδή η δυνατότητα της σύγκρισης του κόσμου της πολιτικής σοβαρότητας και ορθότητας με αυτόν της πολιτικής αστειότητας, της πολιτικής γελοιότητας και της πολιτικής κενότητας.
Από την πρώτη ημέρα ενασχόλησής μου με τα κοινά, επέλεξα συνειδητά να πορευτώ στον ‘δύσκολο δρόμο’, τον δρόμο της σοβαρότητας και της πολιτικής ορθότητας, τον οποίο θα ακολουθήσω με συνέπεια και κατά τη διάρκεια της νέας πενταετίας (2024-2028) που αποτελέσαμε τη ξεκάθαρη επιλογή των δημοτών του δήμου Πηνειού για τη διοίκηση του τόπου μας.


Οφείλω όμως να ξεκαθαρίσω προς πάσα κατεύθυνση ότι επιβάλλεται να επιδείξουν όλοι την αντίστοιχη σοβαρότητα καθώς ελλοχεύει πλέον ο κίνδυνος της πολιτικής αυτογελοιοποίησής τους.
Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά να υπηρετούμε με συνέπεια τους στόχους μας, το όραμά μας αλλά ακόμη και τα όνειρά μας, σε αντίθεση με τους άλλους που απομονώνονται και εγκλωβίζονται στους εμμονικούς εφιάλτες τους.
Το θλιβερό για αυτούς είναι ότι η κοινωνία μας προχωρά και ήδη τους ξεπέρασε πανεύκολα».
Παράλληλα, ο Δήμαρχος κ. Καστρινός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την διαδικασία, τους δικηγόρους κ.κ. Χάρη Αντύπα, Φώτη Λουμίτη και Γεώργιο Τζίμα, την δικηγόρο κα. Χρυσοβαλάντω Κοντούλη, την τεχνοκράτη κ. Νίκη Κοκκαλιάρη καθώς και όλους τους συνεργάτες του.

Η απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Πύργου, απορρίπτει την ένσταση και τους πρόσθετους λόγους αυτής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ