Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΤσακαλώτος για Μακρόνησο: Μεγάλο λάθος το βίντεο Κασσελάκη, συγγνώμη εκ μέρους του...

Τσακαλώτος για Μακρόνησο: Μεγάλο λάθος το βίντεο Κασσελάκη, συγγνώμη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ

«Δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς και έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης» δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος για την επιλογή του κ. Κασσελάκη να γυρίσει βίντεο στη Μακρόνησο

Μεγάλο λάθος χαρακτήρισε την επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη να ταξιδέψει μέχρι τη Μακρόνησο για το νέο του προεκλογικό σποτ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

«Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του όλου ΣΥΡΙΖΑ», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

Η επιλογή Κασσελάκη, «δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης», ανέφερε, ο κ. Τσακαλώτος, ζητώντας μάλιστα «συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ».

«Τι έκανε η κυβέρνηση μετά τον Ιανό;»

Ο κ. Τσακαλώτος, στην ίδια συνέντευξη, τόνισε επίσης ότι είναι επιτακτική η ανάγκη ενός νέου φορέα που θα σχεδιάσει την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

«Αυτό που χρειάζεται είναι η αλλαγή μοντέλου, ένα κράτος που να σχεδιάζει. Πόσους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, διέθεσε η ΝΔ για την ανθεκτικότητα; Τι έκανε μετά τον «Ιανό»;», διερωτήθηκε και συμπλήρωσε:

«Η πολιτεία πρέπει να ακούει τους επιστήμονες, τους τοπικούς φορείς, τα κινήματα, να ενσωματώνει την περιφερειακή διάσταση. Και όχι να αγνοεί κάθε φωνή που δεν ευθυγραμμίζεται με την πολιτική της».

Ο ίδιος σημείωσε ότι πρέπει «να νιώθουμε περηφάνια για τις ιδέες της Αριστεράς. Αποδείχθηκε άλλωστε -μετά την πανδημία, την οικονομική και ενεργειακή κρίση– η αξία των κοινών, των δημόσιων αγαθών. Και η αποτυχία του νεοφιλελεύθερου μοντέλου –ό,τι είναι ιδιωτικό είναι καλό, ό,τι είναι δημόσιο είναι κακό– που πρεσβεύει η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

https://www.protothema.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ