Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠέθανε ο άτυχος αντιδήμαρχος Λάζαρος Λασκαρίδης που έπεσε από το μπαλκόνι-Τριήμερο πένθος...

Πέθανε ο άτυχος αντιδήμαρχος Λάζαρος Λασκαρίδης που έπεσε από το μπαλκόνι-Τριήμερο πένθος στην Καλλιθέα

Κατέληξε μετά από πολλές μέρες μάχης που έδινε για τη ζωή του ο Λάζαρος Λασκαρίδης. 

 Το ατύχημα έγινε  κατά τη διάρκεια των εγκαινίων βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου, στην οδό Ανδρομάχης.

Κάποια στιγμή, ο Λάζαρος Λασκαρίδης βγήκε σε ένα μικρό μπαλκονάκι της βιβλιοθήκης προκειμένου να καπνίσει και, στηριζόμενος στο κάγκελο, αυτό υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3 μέτρων.

Τριήμερο πένθος στον δήμο Καλλιθέας 

Για τον θάνατο του αντιδημάρχου κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στον δήμο Καλλιθέας. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «ο Δήμος Καλλιθέας εκφράζει την βαθιά του οδύνη για την απώλεια του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Λάζαρου Λασκαρίδη.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης προσέφερε πολύτιμο έργο στον τομέα του Πολιτισμού και άφησε το ανεξίτηλο αποτύπωμα του στην Καλλιθέα, όντας μία εξέχουσα προσωπικότητα της δημοσιογραφίας και του πνεύματος.

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΄΄ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ΄΄ ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας, και εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος από το 2014.

Από το 2019 είχε συνεργαστεί με τη Διοίκηση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, και ήταν Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.

Μέσα από το έργο του αυτό, ο Λάζαρος Λασκαρίδης αφήνει πίσω του , μεγάλη παρακαταθήκη με νέους θεσμούς όπως το «Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα» και τα «Χαροκόπεια» ενώ το όραμά του θα συνεχίσει να εμπνέει τον Δήμο της Καλλιθέας».

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, για τον θάνατο του Λάζαρου Λασκαρίδη

«Είμαι συντετριμμένος από την τραγική απώλεια του Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος έδωσε μεγάλη μάχη.

Πηγή: airetos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ