Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΖητείται Tik Toker για δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου σε φάρμα – Δίνεται μισθός...

Ζητείται Tik Toker για δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου σε φάρμα – Δίνεται μισθός 2.000 ευρώ

Τα βιογραφικά ξεπέρασαν τα 200

Εάν είστε λάτρης των ζώων και ονειρεύεστε κάποια στιγμή να αποσυρθείτε σε μία φάρμα, τότε είστε ο καταλληλότερος για την παρακάτω αγγελία εργασίας.

Φάρμα στην Κορούνια της Ισπανίας αναζητά Tik Toker για να αναλάβει τη σελίδα της φάρμας στη γνωστή κοινωνική πλατφόρμα. Αρκεί να τα πηγαίνετε καλά με τον ψηφιακό κόσμο και να έχετε ελεύθερο ένα Σαββατοκύριακο.

Η πλατφόρμα του Tik Tok, μέρα με τη μέρα, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, τόσο σε προσωπικά προφίλ, όσο και ανάμεσα σε διάφορες επιχειρήσεις που θέλουν να διαφημίσουν το προϊόν τους.

Κάτι αντίστοιχο θέλησε να κάνει και η παραπάνω φάρμα στην Ισπανία.

Η αγγελία έγινε αμέσως viral και μάλιστα περισσότεροι από 200 άνθρωποι έστειλαν το βιογραφικό τους, με αποτέλεσμα η προθεσμία να λήγει σχετικά γρήγορα.

«Αναζητούμε κάποιον που αγαπά τις αγελάδες και τα γαϊδουράκια και που να θέλει να ζήσει την εμπειρία διαμονής για δύο ημέρες στη φάρμα μας», σχολίασε η ιδιοκτήτης της φάρμας, Sara Torreiro στην ισπανική τηλεόραση.

Όσο για το μισθό που θα πάρει για το περιεχόμενο που θα δημιουργήσει εκείνο το διήμερο; Θα φτάνει τις 2.000 ευρώ! Δεν το λες και άσχημα.

Επίσης, όπως τόνισε, ο ιδανικός υποψήφιος δεν χρειάζεται να έχει εκατομμύρια followers. Aρκεί να θέλει να πάει τις 300 αγελάδες της φάρμας στην «κορυφή του Tik Tok».

https://www.in.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ