Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ: Ο ΚΙΜ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ: Ο ΚΙΜ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Η Βόρεια Κορέα διατυμπανίζει πως δεν έχει κανένα κρούσμα κορονοϊού (ή τουλάχιστον έτσι διαρρέει) και είναι αποφασισμένη να κρατήσει αυτό το status ακόμα και αν χρειαστεί να σκοτώσει όποιον παρακούσει τις εντολές του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην 28η Νοέμβρη, όπου σύμφωνα με τον κινεζικό Τύπο ένας άνδρας, γύρω στα 50, συνελήφθη στα σύνορα της Βόρειας Κορέας με την Κίνα. Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για έμπορο που προσπάθησε να περάσει προϊόντα στη Βόρεια Κορέα.

Όμως το ανατριχιαστικό ξεκινάει από εδώ και πέρα. Ένα στρατιωτικό απόσπασμα οδήγησε τον άνδρα σε κοντινό χωριό και αφού συγκεντρώθηκαν όλοι οι κάτοικοι σε ένα σημείο, ο κρατούμενος εκτελέστηκε!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η εκτέλεση του 50χρονου έγινε για να φοβηθεί ο κόσμος και να μην σπάει την καραντίνα, τηρώντας τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί για τον περιορισμό του covid-19.

Τις πληροφορίες μετέδωσε το Radio Free Asia, ενώ να σημειωθεί πως την Άνοιξε, ένα ζευγάρι είχε εκτελεστεί στην προσπάθειά του να φύγει από τη χώρα εν μέσω καραντίνας.   

πηγή: newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ