Ο Παναθηναϊκός κατάφερε στις καθυστερήσεις να κάμψει την αντίσταση του σκληροτράχηλου Ηρακλή και με εύστοχο πέναλτι του Καλάμπρια στο 90+4′ πέρασε με νίκη 2-1 από το Καυταντζόγλειο για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Με πρωταγωνιστή τον Ντάβιντε Καλάμπρια, ο οποίος ευστόχησε σε πέναλτι στο 90+4′, ο Παναθηναϊκός απέδρασε με τη νίκη 2-1 από το Καυταντζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή.
Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν απέναντι στον σκληροτράχηλο Γηραιό, ο οποίος προγήθηκε με το γκολ του Μάρκες στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, η επιλογή του Τζέικομπ Νίστρουπ να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του στην επανάληψη, είχαν αποτέλεσμα και έφεραν την ανατροπή για τον Παναθηναϊκό.
Στον αντίποδα, μακριά από τις νίκες παραμένει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ηρακλής, ο οποίος βρίσκεται στην 9η θέση της Stoiximan Super League με 10 βαθμούς. Αποχώρησε από το γήπεδο πριν τελειώσει το παιχνίδι ο Βάλτερ Ματζάρι.

