Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΘύελλα Πύργος F.C. για μεγάλα  πράγματα…

Θύελλα Πύργος F.C. για μεγάλα  πράγματα…

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Σπύρος Μπλάθρας στη Θύελλα Πύργου  η οποία έκρυβε τρανταχτές ειδήσεις σχετικά με το πώς θα προχωρήσει η ομάδα τη  νέα χρονιά. Ειδικότερα  ο κ. Μπλάθρας   που μετά τις εκλογές θ’ αναλάβει την προεδρία  έκανε λόγο πως ο σύλλογος αλλάζει όνομα, έδρα  ενώ υπάρχουν επενδυτές από τις ΗΠΑ που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν ενώ  στόχος είναι ξεκάθαρα η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας και η άνοδος στη Γ’ Εθνική.

«Η ομάδα αλλάζει  όνομα και έδρα…»

Ο κ. Μπλάθρας Α’ Αντιπρόεδρος στο σύλλογο μέχρι τώρα  ξεκινώντας στη συνέντευξη ανέφερε: «Καταρχήν να σας ενημερώσω πως σύντομα θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Στο νέο  Δ.Σ θα μπουν και νέα άτομα, ενώ εγώ θ’ αναλάβω πρόεδρος. Όπως γνωρίζετε ο νυν πρόεδρος ο κ. Βασίλης Φάμελος είναι Αντιδήμαρχος στον Δήμο Πύργου και λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορεί να συνεχίσει στη θέση του προέδρου. Από κει και πέρα η ομάδα αλλάζει όνομα και θα ονομάζεται Θύελλα Πύργος F.C. Παράλληλα έδρα θα έχουμε το Δημοτικό Στάδιο Πύργου, ενώ έχουμε ζητήσει  από το Δήμο Πύργου να μας παραχωρήσει ένα γήπεδο στη Συντριάδα για προπόνηση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπλάθρας.


«Με δικά μας έξοδα θα κάνουμε έργα βελτίωσης….»

Πάνω στο θέμα αυτό, ο κ. Μπλάθρας τοποθετήθηκε πιο αναλυτικά τονίζοντας : «Τόσο στο Στάδιο όσο και στη Συντριάδα θα κάνουμε ορισμένα έργα βελτίωσης,  αποδυτήρια,   δημοσιογραφικά θεωρία κ.α  με δικά μας έξοδα χωρίς να επιβαρύνουμε το Δήμο. Σ’ αυτό είμαι ξεκάθαρος».

«Μοναδικός στόχος η άνοδος…»

Όσον αφορά τη νέα χρονιά και τους στόχους ο Σπύρος Μπλάθρας ήταν  κατηγορηματικός : «Θέλουμε να είμαστε περαστικοί από την Α΄ κατηγορία και μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με ποδοσφαιριστές  γνωστούς και σύντομα θα έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια  ισχυρή ομάδα για να κατακτήσει το αρχικά το πρωτάθλημα Ηλείας και μετέπειτα την άνοδο στη Γ’ Εθνική», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Μπλάθρας.

«Υπάρχουν επενδυτές από τις ΗΠΑ…»

Προχωρώντας ακόμα περισσότερο ο κ. Μπλάθρας  επεσήμανε: «Η όλη προσπάθεια που γίνεται δεν ξεκίνησε τώρα αλλά περίπου 2,5 χρόνια πριν. Οποιοσδήποτε  θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος και εμείς δεν διώχνουμε κανέναν. Για να  γνωρίζετε υπάρχουν επενδυτές από τις ΗΠΑ που βοηθούν το όλο εγχείρημα. Μάλιστα το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου  θα βρίσκονται στον Πύργο και θα υπάρξει και συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης. Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι αλλά πιστεύουμε στη δημιουργία μιας πολύ ισχυρής ομάδας», δήλωσε ο κ. Μπλάθρας.

«Δεν είμαστε αρνητικοί σε συγχώνευση με τον Πανηλειακό…»

Ο κ. Μπλάθρας τοποθετήθηκε και για θέμα συγχώνευσης με τον Πανηλειακό δηλώνοντας : «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, δεν είμαστε αρνητικοί στο θέμα συγχώνευσης με τον Πανηλειακό. Για να γίνει αυτό  όμως θέλουμε να υπάρξει συζήτηση ανάμεσα στις δυο διοικήσεις με ανοιχτά χαρτιά…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπλάθρας.

«Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων…»

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη του ο κ. Μπλάθρας απηύθυνε κάλεσμα προς όλους για βοήθεια τονίζοντας: «Στην όλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Θέλουμε όλο τον κόσμο στο πλευρό μας και ονειρευόμαστε  μια ισχυρή ομάδα για τον Πύργο και την ευρύτερη περιοχή…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ