Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΙστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference: Οι πανηγυρισμοί από Τουρκία...

Ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference: Οι πανηγυρισμοί από Τουρκία μέχρι Πασαλιμάνι και η επόμενη αντίπαλος

Οι Πειραιώτες νίκησαν στα πέναλτι με 3-2 την Φερερμπαχτσέ με ήρωα τον Τζολάκη – Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και το προφίλ της Άστον Βίλα

Ήταν μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη. Ήταν μια βραδιά που παίκτες, προπονητής, διοίκηση και κόσμος ονειρεύονταν. Ήταν μια σπουδαία βραδιά, μέχρι την επόμενη. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί για πρώτη του φορά στους «4» ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το πέτυχε μέσα στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην τουρκική Φενερμπαχτσέ στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να αποκρούει τρεις εκτελέσεις.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μπορεί να βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου» με τον Καχβετσί στο 12ο λεπτό να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού στο οποίο οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 3-2, όμως οι Πειραιώτες πήγαν το ματς στην παράταση και είχαν τον… Μέγα Κωσταντή για να στήσουν τείχη μπροστά στην εστία τους. Ο Τζολάκης στην διαδικασία των πέναλτι απέκρουσε σουτ των Τάντιτς, Ουντέρ και Μπονούτσι και ο Ολυμπιακός με 3-2 έκλεισε θέση για τα ημιτελικά του Europa Conference League οπού θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι στις 2 και 9 Μαΐου για μια θέση στον τελικό της OPAP Arena.

Το πάρτι σε Κωνσταντινούπολη και Πειραιά

Το τι ακολούθησε μετά το τρίτο πέναλτι που απέκρουσε ο Τζολάκης δεν περιγράφεται. Πάρτι μέσα στον αγωνιστικό χώρο της έδρας της Φενερμπαχτσέ, χοροί μέσα στα αποδυτήρια με τους παίκτες να σηκώνουν στα χέρια τους τον προπονητή τους, χαμός στους δρόμους του Πειραιά από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των οπαδών της ομάδας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ