Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΘεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από άγρια συμπλοκή σε εμπορικό κέντρο - Τραυματίστηκε και αστυνομικός

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από άγρια συμπλοκή σε εμπορικό κέντρο – Τραυματίστηκε και αστυνομικός

Εξετάζεται αν η συμπλοκή οφείλεται σε οπαδικά κίνητρα 

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν στις 20:20, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων πολιτών, όταν ομάδα επτά ατόμων νεαρής ηλικίας φέρεται να διαπληκτίστηκε με άντρα που βρίσκονταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο εμπορικό κέντρο «Πλατεία». Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, οι νεαροί δεν δίστασαν να πάρουν καρέκλες από την καφετέρια και να τις εκτοξεύσουν προς το μέρος του.

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας και έφερε στη δημοσιότητα το thesstoday.gr

Ο άντρας φέρεται να βγήκε από το κατάστημα έχοντας στην κατοχή του ένα μαχαίρι, το οποίο δεν χρησιμοποίησε για να επιτεθεί στους νεαρούς.

Αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν πεζή περιπολία και αντιλήφθηκαν όσα συνέβαιναν, επενέβησαν για να λήξει το επεισόδιο. Ένας αστυνομικός κατά την προσπάθειά του να συλλάβει ένα από τα άτομα τραυματίστηκε ελαφρά και αργότερα μετέβη στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 30χρονου ο οποίος κατείχε το αιχμηρό αντικείμενο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Την προανάκριση για το συμβάν στο εμπορικό κέντρο έχει αναλάβει το Α.Τ. Λευκού Πύργου ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο το κίνητρο του επεισοδίου να ήταν οι οπαδικές διαφορές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ