Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΤραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό κοριτσάκι 2,5 ετών στο βρεφοκομείο «Αγ. Στυλιανός»

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό κοριτσάκι 2,5 ετών στο βρεφοκομείο «Αγ. Στυλιανός»

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε το πρωί από εργαζόμενους του ιδρύματος – Επί τόπου ιατροδικαστής

Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με ένα κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών να αφήνει την τελευταία του πνοή στο δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κοριτσάκι εντόπισαν νεκρό σήμερα το πρωί εργαζόμενοι του ιδρύματος, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακόμη τα αίτια του θανάτου του.

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από τη Νιγηρία και έμενε μόνιμα στη δομή. Χθες, μάλιστα, το είχε δει γιατρός, ο οποίος συνέστησε φαρμακευτική αγωγή και να παραμείνει για παρακολούθηση στο Ίδρυμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί ήταν από τη Νιγηρία και εχθές το είχε δει γιατρός ο οποίος συνέστησε φαρμακευτική αγωγή και να παραμείνει για παρακολούθηση στο Ίδρυμα. Το παιδί έμενε μόνιμα στη δομή. Ειδικότερα, φιλοξενούνταν στο ίδρυμα τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς είχε κριθεί ακατάλληλο το οικογενειακό του περιβάλλον, ενώ είχε ληφθεί απόφαση να επιστρέψει το προσεχές διάστημα στην οικογένειά του.
Στο δημοτικό βρεφοκομείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής και ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Λιακόπουλος, προκειμένου να ενημερωθεί για το περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ