Η Γιώτα Σαραντοπούλου στο ψηφοδέλτιο «νίκης» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου

0
455

 «Ήλιδα – Συμμαχία για το μέλλον»

Η καθημερινή επαφή της με τη νεολαία, μέσα από την εργασία της στον δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης, την έχει κάνει κοινωνό των προβλημάτων και της αγωνίας για το αύριο των νέων ανθρώπων του δήμου Ήλιδας.

Ο λόγος για την Γιώτα Σαραντοπούλου που θα δώσει τη δική της «μάχη» στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, στο πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, στον συνδυασμό «Ήλιδα – Συμμαχία για το μέλλον».

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση του κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου να συμμετέχω στον συνδυασμό «Ήλιδα – Συμμαχία για το μέλλον», με στόχο να αγωνιστώ για τα προβλήματα της γενιάς μου, της νέας γενιάς του δήμου Ήλιδας. Έναν δήμο που επέλεξα να ζω και να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Γιώτα Σαραντοπούλου, μετά τη συνάντησή της με τον επικεφαλής την μεγάλη Συμμαχίας.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος τόνισε -μεταξύ άλλων- τα εξής: «Οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που δίνουν τη δυναμική στο ψηφοδέλτιό μας. Εξάλλου, σε αυτούς ανήκει ο δήμος και το μέλλον του. Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Γιώτα Σαραντοπούλου, έναν νέο, δραστήριο και σκληρά εργαζόμενο άνθρωπο στον χώρο της εστίασης, που γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες των ανθρώπων της γενιάς της. Της εύχομαι κάθε επιτυχία».