Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας η Σκλαβενίτης Express και o Γιώργος...

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας η Σκλαβενίτης Express και o Γιώργος Σκλαβενίτης

  Με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της κυρίου Ηλία Σκλαβενίτη και σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κύριο Ιωάννη Λέντζα καθώς και την αρμόδια αντιδήμαρχο κυρία Γεωργία Κακαλέτρη, η εταιρεία Εθνικών Μεταφορών «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ EXPRESS LOGISTICS EE» ανέλαβε με δικά της έξοδα τη συλλογή, συσκευασία και μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε στα ΚΑΠΗ Βάρδας, Ανδραβίδας και Λεχαινών του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, της ΔΕ Γαστούνης του Δήμου Πηνειού καθώς και ιδιωτών δωρητών.

  Η ανθρωπιστικής βοήθεια, που συγκεντρώθηκε στις αποθήκες της εταιρείας, φορτώθηκε σήμερα το απόγευμα σε φορτηγό αυτοκίνητο της «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ EXPRESS LOGISTICS EE» με σκοπό να παραδοθεί 1η Οκτωβρίου στον Παλαμά Καρδίτσας. Ο κ. Ηλίας Σκλαβενίτης, που ανέλαβε προσωπικά το εν λόγω δρομολόγιο δήλωσε: Αυτό το δρομολόγιο το κάνω με τη καρδιά μου. Θέλω εγώ και η οικογενειακή μου επιχείρηση να βάλουμε το λιθαράκι μας και να συνδράμουμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται τόσο άσχημα.

  Ο κύριος Γεώργιος Σκλαβενίτης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, που εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση ως υπάλληλος γραφείου και οδηγός βαρέων οχημάτων άφησε κατά μέρους τις προεκλογικές του υποχρεώσεις και ανέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα να συγκεντρώσει και να συσκευάσει μαζί με τον αδερφό του Χρήστο και το προσωπικό της επιχείρησης την ανθρωπιστική βοήθεια στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Από την πλευρά του δήλωσε: Προτεραιότητα τόσο προσωπική όσο και ως οικογενειακή επιχείρηση είναι η ανθρώπινη ζωή και η αλληλεγγύη προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία. Ήταν το λιγότερο που μπορούσα σαν Γιώργος να προσφέρω στους συμπατριώτες μου Θεσσαλούς που υποφέρουν από τα αποτελέσματα της τραγικής αυτής φυσικής καταστροφής. Ο προεκλογικός αγώνας και οι εκλογές μπορούν να περιμένουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ