ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

37

Ακόμη μία υποψηφιότητα

στην Τ.Κ. Γερακίου!

Κοντά στον Γιάννη Λυμπέρηθα βρίσκεται στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ στην Τοπική Κοινότητα Γερακίου.

Είναι η πρώτη φορά που ο αγρότης Θανάσης Αναγνωστόπουλος ασχολείται με τα κοινά, είναι αποφασισμένος όμως να δώσει όλες του τις δυνάμεις για το καλό του χωριού του και του δήμου.

«Θεώρησα ότι σε αυτή την εκλογική διαδικασία δεν έπρεπε να απέχω. Ο τόπος μας, μας χρειάζεται όλους και εμείς που ζούμε και εργαζόμαστε στο χωριό μας, πρέπει να προσφέρουμε κάτι παραπάνω στον τόπο μας, για να τον κάνουμε καλύτερο και να δώσουμε κίνητρα στους νέους να μείνουν εδώ. Μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους θα εργαστούμε σκληρά για να κάνουμε τα όνειρα και τις επιθυμίες των συγχωριανών μας πράξη» δήλωσε ο Θανάσης.

«Σε κάθε Τοπική Κοινότητα η παράταξή μας έχει δημιουργήσει δυνατές ομάδες, τα πιο ισχυρά ψηφοδέλτια που θα επικρατήσουν στα χωριά. Με την συμμετοχή του Θανάση ισχυροποιείται και άλλο το ψηφοδέλτιό μας στο Γεράκι, τον καλωσορίζω και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη» ανέφερε ο Γιάννης Λυμπέρης.