Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΟ Νίκος Παπαγιώργος και ο Θεόδωρος Καραχάλιος υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι στη Ν....

Ο Νίκος Παπαγιώργος και ο Θεόδωρος Καραχάλιος υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι στη Ν. Φιγαλεία, στο πλευρό του Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου

Υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι στη Ν. Φιγαλεία θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές οι Νίκος Παπαγιώργος και Θεόδωρος Καραχάλιος με την παράταξη ΝΕ.Δ.Α. και τον επικεφαλής της Δήμαρχο Κώστα Αλεξανδρόπουλο.

Ο κ. Καραχάλιος έχει καταγωγή από τη Ν. Φιγαλεία και είναι συνταξιούχος. Σε δήλωσή του ανέφερε ότι «με βεβαιότητα συμπορεύομαι με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο γιατί στην έως τώρα πορεία του έχει αποδείξει ότι μπορεί να θέσει την περιοχή σε τροχιά ανάπτυξης παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που συνάντησε στην αρχή».

Ο κ. Παπαγιώργος κάτοικος Ν. Φιγαλείας, με σπουδές Τεχνολόγων Τροφίμων στο ΤΕΙ Αθήνας, είναι υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού και Αρχιφύλακας Αρχαιοτήτων επαρχίας Ολυμπίας. Έχει συμβάλλει στην εύρεση αρχαιολογικών μνημείων στην περιοχή και γενικά έχει βοηθήσει στο Κέντρο Πολιτισμού της Ν. Φιγαλείας, ενώ επίσης έχει συνεισφέρει εθελοντικά στην πρόληψη και την καταστολή πυρκαγιών. Σε δήλωσή του τόνισε ότι «οι συμπατριώτες μου στη Ν. Φιγαλεία γνωρίζουν καλά την προσφορά μου στην περιοχή. Για τον Δήμαρχο κ Αλεξανδρόπουλο, έναν άνθρωπο δυναμικό, αποφασιστικό και γενναιόδωρο, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Το έργο του είναι μεγάλο, έχει ήδη ετοιμάσεις νέες μελέτες για να αναπτυχθεί η περιοχή και θεωρώ ότι είναι δίκαιο να του δοθεί η ευκαιρία να τις ολοκληρώσει γιατί όταν ανέλαβε πριν τέσσερα χρόνια δεν βρήκε τίποτα».

Ο Δήμαρχος με τη σειρά του τόνισε: «Τόσο ο κ. Παπαγιώργος όσο και ο κ. Καραχάλιος αποτελούν δυναμικά πρόσωπα που διευρύνουν το συνδυασμό μας και είναι χαρά μου που θα συμπορευτούν με το συνδυασμό μας. Γνωρίζουν τις ανάγκες της κοινότητας Ν. Φιγαλείας και είμαι βέβαιος πως αν τους δοθεί η ευκαιρία θα τις αναδείξουν και θα τις καλύψουν αποτελεσματικά, τόσο σε πολιτιστικό όσο και κοινωνικό επίπεδο. Καλό αγώνα και καλή επιτυχία και στους δύο». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ