Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΣε θερμό κλίμα η επίσκεψη του υποψηφίου  Βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλου στις υπηρεσίες του...

Σε θερμό κλίμα η επίσκεψη του υποψηφίου  Βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλου στις υπηρεσίες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης 

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λέντζα Γιάννη στο Δημαρχιακό Μέγαρο στα Λεχαινά

Το Δημαρχείο Ανδραβίδας-Κυλλήνης επισκέφθηκε ο Βουλευτής της Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί όλες τις υπηρεσίες και τα γραφεία και να συνομιλήσει με τους υπαλλήλους. 

Με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζα Γιάννη, αναφέρθηκαν στους σημαντικούς πόρους και στα κονδύλια που εξασφαλίστηκαν με διαρκείς  παρεμβάσεις του κ. Νικολακόπουλου κατά την τελευταία τετραετία στο Δήμο, τόσο από το Υπουργείο Εσωτερικών, όσο και στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», με σκοπό την υλοποίηση έργων υποδομής, καθώς και το χρονοδιάγραμμα όσων προγραμματίζονται για το προσεχές διάστημα.

Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την αγαστή   συνεργασία τους και δεσμεύθηκε ότι, εφόσον οι πολίτες της Ηλείας του δώσουν την ευκαιρία, θα συνεχίσει να συνεργάζεται και να διεκδικεί για την εξασφάλιση χρηματοδότησης, από κάθε διαθέσιμη πηγή, των κονδυλίων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση όλων των έργων που έχει ανάγκη ο Δήμος.

Σε μια ευχάριστη στιγμή για τον Δήμο έγινε η επίσκεψη του Βουλευτή Ανδρέα Νικολακοπουλου, καθώς  το ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης & Παιδείας» του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης προχώρησε στις προσλήψεις επτά βρεφονηπιοκόμων Τ.Ε. και Δ.Ε. μέσω ΕΣΠΑ, οι οποίες θα κατανεμηθούν, ανάλογα με τις ανάγκες των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών. Ο βουλευτής αφού καλωσόρισε τις βρεφονηπιοκόμους, συνομίλησε μαζί τους, και τόνισε το σημαντικό έργο που επιτελούν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί. Στη συζήτηση παρών ήταν και η Αντιδήμαρχος Και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κα Γιαννίτση Αλεξάνδρα. 

Στην συνέχεια ο βουλευτής επισκέφτηκε τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα εστίασης της πόλης των Λεχαινών, πραγματοποιώντας μια γόνιμη συζήτηση με τους καταστηματάρχες και πολίτες για τα θέματα που τους απασχολούν, με φόντο τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ακολούθως, επισκέφτηκε τον χώρο όπου ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανέγερση του νέου κτιρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ