Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ: Αλλάζοντας το παρόν!  Αντιμετωπίζοντας τις κρίσεις! Σχεδιάζοντας το...

ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ: Αλλάζοντας το παρόν!  Αντιμετωπίζοντας τις κρίσεις! Σχεδιάζοντας το μέλλον!

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πράξη την δέσμευσή του για εκλογές στο τέλος της τετραετίας και η χώρα βαδίζει προς αυτές έχοντας ξεπεράσει με τον πλέον υπεύθυνο και σοβαρό τρόπο τις κρίσεις που δοκίμασαν τις αντοχές μας.

Επικεντρωνόμαστε πλέον στις εκλογές της 21ηςΜαίου που είναι ιδιαίτερα σημαντικές και θα αποτελέσουν την επιλογή και την κρίση μας για το δρόμο που θέλουμε να βαδίσει ο τόπος μας με συνέπεια προς την εξέλιξη και την ανάπτυξή του. Είναι ο δρόμος που μας έδειξε σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα των τεσσάρων ετών η κυβέρνηση της ΝΔ και η παράταξη των μεγάλων και ιστορικών αγώνων για την πολιτική ζωή της Ελλάδας…Είναι ώρα για να ολοκληρωθεί το έργο της Ανάπτυξης που εγγυάται μόνο μία Αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό ήταν το πρώτο μήνυμα εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της υποψηφίας βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας – Μαρίας Βλαγκούλη η οποίο στο ίδιο πλαίσιο εντείνει την προσπάθειά της στο Νομό μας με μια σειρά συναντήσεων και δράσεων.

Η κα Βλαγκούλη επεσήμανε ότι για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη παραμένει ο στόχος μιας αυτοδύναμης ισχυρής κυβέρνησης ώστε να μην μπλέξει η χώρα στις γνωστές περιπέτειες ακυβερνησίας που έρχονται ως προϊόν της απλής αναλογικής. Και προς αυτή την κατεύθυνση το ερώτημα προς τους πολίτες δεν είναι μόνο το ποιος θα κυβερνήσει αλλά και το πως θα κυβερνήσει τον τόπο μας.

ΘΩΡΑΚΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  είπε ακολούθως η υποψήφια βουλευτής, είναι ο πολιτικός ηγέτης που διαχειρίστηκε με αποτελεσματικότητα και με διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής μας τόσο την οικονομική, όσο και την ενεργειακή αλλά και την υγειονομική κρίση , στήριξε τις ευάλωτες ομάδες μας, και θωράκισε την πατρίδα μας με ανθεκτική και συνεχώς αναπτυσσόμενη οικονομία παρά τα προβλήματα της χρονικής συγκυρίας  αυτών ακριβώς των κρίσεων.

Θολά μηνύματα λοιπόν δεν μπορούν να υπάρξουν ούτε πισωγυρίσματα στις παλινωδίες της προ του 2019 περιόδου. Γιατί η χώρα μας πρέπει να πάει μπροστά, να δει με αισιόδοξη προοπτική το μέλλον της και να αξιοποιήσει πλέον κάθε ευκαιρία καλύτερης ζωής των πολιτών της. Αυτό περιμένουμε να φανεί στην κάλπη με ισχυρή εντολή για πιο αποφασιστική διακυβέρνηση με εγγυητή τον σημερινό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ