Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΒουλγαράκη για τη δημόσια αφιέρωση του Ιωαννίδη: Ανέβασε τη φωτογραφία αδιαφορώντας για...

Βουλγαράκη για τη δημόσια αφιέρωση του Ιωαννίδη: Ανέβασε τη φωτογραφία αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα

Ο ποδοσφαιριστής της αφιέρωσε το Κύπελλο Ελλάδας με ανάρτηση στο Instagram

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, πήρε με βιντεοκλήση την Ελένη Βουλγαράκη και ανέβασε στιγμιότυπο από τη συνομιλία τους στο Instagram αφιερώνοντάς της το Κύπελλο. Στη φωτογραφία φαίνεται ο ποδοσφαιριστής με το τρόπαιο, αλλά και η ραδιοφωνική παραγωγός με την πράσινη φανέλα που έχει το όνομά του.

fotios

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στη ραδιοφωνική παραγωγό και συνεργάτιδά του στο «Πρωινό» το story του Φώτη Ιωαννίδη.

«Στο είχε πει ότι θα στο αφιερώσει το κύπελλο;» τη ρώτησε αρχικά ο παρουσιαστής με την Ελένη Βουλγαράκη να απαντάει: «Όχι. Μιλούσαμε με Face Time με πήρε ένα τηλέφωνο και έγινε screenshot αυτή η φωτογραφία και την ανέβασε, αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα».

«Στο αφιέρωσε το κύπελλο δηλαδή;» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας. «Νομίζω αυτό έκανε» του αποκρίθηκε η ραδιοφωνική παραγωγός.

Στη συνέχεια με χιούμορ, ο παρουσιαστής της είπε: «Εσύ τι του αφιέρωσες;». Σε αυτό, η Ελένη Βουλγαράκη απάντησε: «Εγώ δεν του αφιέρωσα κάτι τι να του αφιερώσω δεν έκανα κάτι, όταν κάνω θα του αφιερώσω. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή αυτή. Δεν ανήκει σε μένα το κύπελλο, στην ομάδα ανήκει. Όλοι πήρανε τις συντρόφους τους, δεν πήρε μόνο ο Φώτης εμένα».

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ