Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΣτέφανος Κασσελάκης: Άνοιξε το σπίτι του στις Σπέτσες στον Λιάγκα

Στέφανος Κασσελάκης: Άνοιξε το σπίτι του στις Σπέτσες στον Λιάγκα

Δεν έχω ανάγκη από παπούτσια όπως αυτά της ΝΔ για να είμαι cool – «Αναγκάζομαι να αντιδρώ, γιατί δεν κρύβομαι»

Το σπίτι του στις Σπέτσες στο οποίο πριν από λίγους μήνες είχε συνεδριάσει άτυπα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε στον Γιώργο Λιάγκα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δεν απέφυγε το λάθος επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί δεν έχει σημασία η προβολή ή όχι του lifestyle.

Συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «στο τέλος της ημέρας, δεν θυμάμαι ακριβώς την έκφραση, ένας ηγέτης της Κίνας το είχε πει, νομίζω ο Μάο Τσετούνγκ “δεν έχει σχέση η γάτα αν είναι άσπρη ή μαύρη, ποντίκια να πιάνει”», μόνο που η φράση αυτή αποδίδεται στον Ντεγκ Σιαοπίνγκ.

Όσον αφορά το σπίτι του στις Σπέτσες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην παρατήρηση ότι είναι παραδοσιακό απάντησε «είναι μέρος του νησιού. Από σεβασμό στην παράδοση ό,τι γίνεται πρέπει να ταιριάζει με την αισθητική» εξηγώντας ότι το σπίτι αυτό το αγόρασαν οι γονείς του όταν ήταν 7 μηνών».

«Έχει λιγότερο θόρυβο και μεγαλύτερη ιδιωτικότητα» πρόσθεσε για το σπίτι λέγοντας ότι «η πιο αγαπημένη αναμνηση είναι με τον άνθρωπο που φρόντιζε τον κήπο, τον κυρ-Διαμαντή».

Στην ερώτηση γιατί άνοιξε το σπίτι του στο Κολωνάκι στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε «αυτή την άποψη ή προκατάληψη ότι έχω προβάλει το lifestyle μου, πείτε μου ένα πράγμα που έχω κάνει. Αναγκάζομαι να αντιδρώ γιατί δεν κρύβομαι, δεν έχω κόμπλεξ. Να απαιτήσουν διαφάνεια και αυθεντικότητα και από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς που τους διοικούν χρόνια».

Ερωτηθείς, δε, για το αν θέλει να αποκτήσει παπούτσια ΣΥΡΙΖΑ όπως συνέβη με τα παπούτσια ΝΔ που δόθηκαν από τον δημιουργό τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε «δεν έχω ανάγκη παπούτσια για να είμαι cool, είμαι cool. Μου αρέσει το work hard, play hard».

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ